Vi gi'r kvinder styrke

Hos Powerkvinderne tror vi på, at kvinder vil mere, og at der er brug for flere kvinder i den offentlige debat, i politik, i iværksættermiljøerne og på ledelses- og nøgleposter i organisationer, foreninger og virksomheder

Powerkvindernes ambition er at give kvinder styrke - bag hjemmets fire vægge, på jobbet og i den offentlige debat.

Vi har fokus på kvinder, der gerne vil tage livtag med deres indre pleaser, styrke deres personlige gennemslagskraft, fylde livet med glæde og skabe en inspirerende hverdag på jobbet og privat. Vi gi'r kvinder styrke med foredrag, powerkurser, personlig rådgivning, peptalks, bøger og inspirerende artikler.

Hos Powerkvinderne har vi den nyeste internationale viden om kvinder, marked og økonomisk vækst, og vi ved, hvilke knapper, der skal skrues på hos den virksomhed eller organisation, der gerne vil have succes hos kvinderne. For erhvervslivet og kvinderne er det at styrke kvinder en fælles udviklings- og vækstmulighed.

Vi tilbyder strategisk kommunikationsrådgivning og sparring til virksomheder og organisationer, der gerne vil styrke relationerne til kvindelige interessenter - og få fat i det store vækstmarked.

For yderligere information kontakt venligst:

Anne-Mette Barfod
Direktør for Powerkvinderne
Cand.polit og journalist

M: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T: +45 3011 9693