forum banner web

Velkommen til Powerkvindernes Forum 18 emner

Formålet er at skabe et forum, hvor kvinder har mulighed for at hjælpe og inspirere hinanden. Du kan oprette dig helt anonymt, og det er gratis at være medlem. Er du ny på forummet skal du klikke på menupunktet: OPRET KONTO før du kan skrive og svare på indlæg.

Rigtig god fornøjelse!.

POWERKVINDERNE
Kategori
Det er gratis for dig at være medlem. Du må gerne være anonym, men vi forbeholder os retten til at slette brugere og kommentarer, der ikke lever op til god skik for respektfuld kommunikation.

Professionelle psykologer, terapeuter, advokater, socialrådgivere, coaches med videre, bedes kontakte Powerkvinderne for at oprette en rådgiverprofil.

Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Ingen emner
TIL DIG, DER ER UDSAT FOR PSYKISK VOLD
Deltag i debatten, fortæl din historie og få gode råd, inspiration, input og erfaringer fra andre medlemmer. Hver fjerde kvinde og hver syvende mand i Danmark har været udsat for psykisk vold. Med dette forum ønsker Powerkvinderne at give kvinder og mænd en håndsrækning. Læs mere om psykisk vold på www.PsykiskVold.dk
Provexum UK
af zeenasender
47 minutter siden
Hvis du har ideer og forslag til, hvordan vi kan forbedre vores forum, hører vi gerne fra dig. Have some feedback and input to share? Skriv til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tid til at oprette siden: 0.033 sekunder