forum banner web

Topic-icon Når man har børn med en voldelig partner...

Mere
1 år 10 måneder siden #32 af 4børnsmor
I alle de super interessante og rigtige artikler der findes om at være i parforhold med en voldelig partner, uanset om det er psykisk vold, fysisk vold eller begge del, står der at man skal bare se at komme væk i en fart. Men der står ikke noget om hvad man gør med børnene. De kan jo ikke komme væk. De er tvunget til at blive, i hvert fald en stor del af tiden, hos et menneske der er psykisk ustabil, utilregnelig og lunefuld. I den periode de er hos den voldelige forældre, er der ingen til at beskytte dem. Når man forlader sin voldelige partner tager man vel sine børn med sig, enten flytter til en ny adresse eller tager på krisecenter. Men der kommer jo en tid efter krisecenter, hvor børnene skal have samvær med et voldeligt og manipulerende menneske og igen, der er ingen til at beskytte børnene. Flytter man til "bare" en ny adresse, er der ingen der forhindrer den voldelige part i at komme og hente børnene. Og igen... Der er ingen til at beskytte børnene.
Jeg er mor til 4, gift med en voldelig partner, som ikke selv mener han er voldelig, på trods af at jeg er blevet sparket, skubbet, flået gennem hele huset, revet i håret, taget hårdt fat i, råbt ind i hovedet, lagt på is i nu efterhånden årevis, fået skylden for alt der går dårligt, blevet isoleret fra familie og nu som noget nyt, manipulerer han med børnene, fortæller dem løgne, spreder sin gift når jeg ikke er der til at beskytte dem.
Skal jeg forlade manden og så på den måde efterlade børnene hos ham i mindst 5 dage ad gangen, for det kommer jeg til med den lovgivning der er i dag, hvis jeg da er så heldig at få gennemført at børnene kommer til at have bopæl ved mig og bo ved mig hovedparten af tiden. Han vil ikke frivilligt give mig bopælen, han vil have bopæl over 2 af børnene og dele dem i en 7/7. Går jeg fra manden bliver børnene ødelagt og bliver jeg hos manden bliver de ødelagt.
Hvad skal jeg som mor vælge?

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
1 år 10 måneder siden #33 af sommer17
Jeg står i samme situation, bortset fra at jeg ikke fysisk er blevet lagt hånd på endnu.
Jeg synes du skal komme væk og det skal jeg også. Hvis vi bliver så ser børnene at vi acceptere volden og vi sætter standarden for hvad der er normalt og dermed medvirker til at de tager det normalitets begreb med sig ind i voksenlivet.
Når du rejser på krisecenter, kan krisecenteret, så vidt jeg har forstået, ophæve den fælles forældremyndighed imens du opholder dig på centeret. De kan råde til hvad udfaldet skal blive bagefter mht. samvær men kan ikke afgøre det. Jeg tror at den bedste mulighed vi har, er at lægge vores lid til at de ved hvad de har med at gøre, samt ikke bare giver 7/7 ordning til alle, uden at være meget grundige inden afgørelse af samvær.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
11 måneder 4 uger siden #463 af Appelsinjuice
Jeg håber du er kommet væk. Jeg håber virkelig du har fået den hjælp der skulle til.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
8 måneder 2 uger siden #473 af EnouQh
Du skal først og fremmest passe på dig selv, men det er ikke den måde en mor tænker, vel?

På den lange bane, er du nødt til at passe på sig selv, samle energi, og så komme væk – hurtigst muligt.

Jeg ved, det er svært... der er børn, hus, hjem, bil, økonomi og en million milliard andre ting at tage hensyn til... det er ikke let, og det skal planlægges, hvis du ikke har en omgangskreds, som er klar til at tage imod... i et par måneder, og hvem har en omgangskreds, der er klar til det? De færreste!

Det er et år og 1 månede siden du skrev dit indlæg... forhåbentlig har du fundet en løsning. Når du er ovenpå... hvis du er ovenpå... kunne det være rart for andre i samme situation, at lytte... tænker jeg.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.160 sekunder