forum banner web

Topic-icon Offer for the silent treament

Mere
9 måneder 4 uger siden #464 af Merle
Hej Alle...
Jeg har nu kendt min kæreste i ca 15 mdr, vi bor ikke sammen, men har ca været sammen 4 dage ud af 7. Lige fra starten blev jeg meget overrumplet af hans temperament, han kan blive ekstrem hidsig over de mindste bagateller også selvom min datter er tilstede hvilket kan være lidt pinligt da jeg kan mærke på hende hun tænker hvad i alverden laver jeg med ham....men der har også været episoder, hvor jeg er blevet gal der er jeg efterfølgende blevet straffet med the silent treatment. jeg synes faktisk det er små ting men den første gang varede kun 3 dage den næste 5 og den næste 7 og nu er vi så i gang med den 4 tur som indtil videre har varet 8 dage ...åhhh så ked af at blive behandlet på den her måde... jeg har mest lyst til at skrive til ham at det er slut ´, men elsker jo det fjols... denne gang skal lige siges var jeg måske heller ikke så smart,men vi var fulde og han havde været meget kold og derfor flippede jeg og sagde det var slut..men skrev få timer senere ellers har jeg kun skrevet en gang efter, hvor jeg siger at jeg gerne vil vide hvor vi står. Det har han valgt ikke at læse eller svare på ...hvad skal jeg nu???? kan jo fornemme at det her er noget han benytter hver gang han er trængt op i en krog...men jeg kan hverken spise eller sove, er helt ødelagt. kan man ændre sådan en opførsel eller handler det om at komme væk ??? vi er modne mennesker han er 52 og jeg er 45

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
8 måneder 2 uger siden - 8 måneder 1 uge siden #472 af EnouQh
Besvaret af EnouQh på emne Offer for the silent treament
Kort spørgsmål – hvad er udsigterne til, at tingene ændrer sig?

Vi, mænd og kvinder, reagerer forskelligt på konflikter.

Nogle stikker hovedet i jorden, andre puster fjerdragten op. Nogle har brug for en tænkepause, inden de svarer (det er mig), og andre er glemsomme og glemmer at svare, eller tænker, at det går over af sig selv... hvis jeg ikke siger noget. Og andre igen tænker... sikke noget ævl, det gider jeg ikke svare på.

Spørgsmålet er – kan du leve med det? I en moden alder, er der næppe udsigt til at hverken du eller din kæreste ændrer personlighed... den er jo allerede fastlagt i 20'erne!

Silent treatment i 3, 5, 7, 8 dage... det er lang tid! Kig på forholdet, kig på udsigterne til forandring!
Sidste redigering: 8 måneder 1 uge siden ved EnouQh.

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.043 sekunder