forum banner web

Topic-icon Jeg starter et nyt kapitel nu - og vil finde mig selv igen efter 8 år.

Mere
9 måneder 2 uger siden #466 af Pedersen
Men hvor skal man lede?

Jeg har taget det store skridt, er væk fra Ham og dagligdagen er ved at melde sig efter 1 år som "fri". Men det jo nærmeste kun lige begyndt. Der er meget at arbejde på, for jeg føler selv, at jeg er gået i 1000 stykker inden i.

Jeg har opsøgt og taget imod alt den hjælp jeg har kunne, af fagpersoner, for jeg er ved at være træt at mig selv, min familie og nærmeste, hvilket er virkelig tarveligt sagt, og det er heller ikke ondt men. Jeg kan bare ikke holde til sætninger som, " du skal BARE ..." eller " hvorfor gør du ikke det og får sagt fra" eller "Havde det været mig, var jeg knækket fuldstændig" (Hvad f.... tror I selv jeg har siddet og lavet, når mine børn ikke var hos mig? Stortudet som pisket!!!). FORDI det er voldsomt svært og jeg tør ikke!!! Frygt for et andet menneske gør altså noget ved en', og har man med en person at gøre, som har ødelagt en', så er det som at skulle stå fast i modvind af orkanstyrke.

Jeg er oppe i helikopteren nu og kan se det liv jeg har levet og desværre stadig sidder i, da den psykiske vold fortsætter i mails og sms'er samt hovedrystende rygtespredning i lokalsamfundet og blandt fælles venner.

I min søgen på hjælp, er jeg blevet klar over, at jeg skal forstå en masse først, og jeg har en klar overbevisning om, at os med fælles oplevelser i livet kan hjælpe hinanden mere end vi tror. Jeg er ved at sætte et "skib" i søen, og vil oprette en hjemmeside, hvor det bliver tydeligt hvor man kan søge hvilken hjælp og hvem der kan hjælpe os. For vi kan ikke selv komme videre, væk og finde os selv igen - og ja det er en lang proces. Men så livsnødvendig for os selv og specielt hvis der er børn i billedet.

Må alle få en god dag ... :)
Følgende bruger(e) sagde tak: shoeyer@gmail.com

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
8 måneder 2 uger siden #468 af shoeyer@gmail.com
Hej tak for din historie.
Jeg er fortvivlet og aner ikke hvor jeg skal gå hen og få hjælp?
Vh mig
Følgende bruger(e) sagde tak: Pedersen

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
8 måneder 2 uger siden #469 af Pedersen
Hej Mig

Der er faktisk mange steder at søge hjælp, og alt efter hvor i processen man står, så er der hjælp at hente.
Mon du kan fortælle lidt om det hele? Jeg er selv begyndt at skrive "min historie" ned på www.usynligvold.dk hvor der også er lidt om hvor man kan få hjælp.

Men kort fortalt har jeg haft så ufattelig meget gavn af det familiecenter i min kommune, som tilbyder anonym rådgivning. De kan hjælpe med alt. Hvis ikke du har forsøgt at få hjælp der, så gør dig selv den tjeneste at gå ind på din kommunes hjemmeside og søg på familiecenter. De tilbyder mange ting. Jeg sendte en mail om min problemstilling, og der gik ikke 5 min. før jeg havde en sød dame i telefonen og vi fik sat det første møde op hurtigt.
Nu har jeg været der 5 gange, så jeg har 1 gang tilbage, og der er simpelthen sket en kæmpe forvanlin. Det kommer ikke af sig selv, og der skal arbejdes med sig selv, men det giver pote!

Nu kender jeg jo ikke sin situation, så hvis du kan skrive lidt den her eller det andet sted, så vil jeg meget gerne dele ud af mine (efterhånden mange) erfaringer med hjælp i systemet :-) for der er hjælp og den virker...

varme tanker her fra ...

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Mere
8 måneder 2 uger siden #471 af EnouQh
Din historie minder om noget jeg har hørt før...

Som ører 1 time dagligt gennem de sidste 3 år, forstår jeg!

Du skal bare… hvorfor gør du ikke bare… havde det være mig…

Det er fordi de fleste af os møder omverdenen med en opfattelse af, uenighed mødes med kompromis, og hvis argumenterne er godt nok, så lyttes.

Sådan hænger verden også sammen… for 80% af os!

Som at skulle stå fast i modvind af orkanstyrke, fortæller ganske malende, hvad det går ud på. Min veninde formulerer det på en lidt anden måde. Min krop var altid i alarmberedskab. Det kostede to måneders indlæggelse på psyk.

Men hun ser også sit liv fra helikopteren i dag, og er efter et par års angstmedicinering kommet ud på den anden side med smil og mod på livet – på trods af x-kærestens rafinerede postnarcissistiske udgydelser.

Februar 2015: 4 dager, 7 instanser.

• Statsamtet, afd. samvær – indgåelse af samværsaftale
• Statsamtet, afd. børnepenge – mgl. betaling af børnepenge
• Civilstyrelsen – tilbagehold opsparing
• Procesbevillingsnævnet – tilbagehold opsparing
• Civilretten – tilbagehold opsparing
• Udbetaling Danmark – misligehold aftale børnepenge
• Fogedretten – tilbageholdelse inventar/ejendele
• Fogedretten – genåbning af sag pga. misligehold
• Ankenævnet – børnepenge
• Fogedretten – tilbageholdelse af datter efter samvær

Ingen af de 4 sager er afsluttet.

Jeg havde sansynligvis reageret på samme måde som de fleste – hvis ikke jeg havde set sagsakterne, de 300 bilag sagerne indtil videre omfatter. 400, hvis den næste retsag tælles med.

Og der er INGEN konsekvenser. INGEN!

Det er et super initiativ du har taget med din hjemmeside. Jeg linker til den. Også powerkvindernes forum, som jeg først fandt her for nogle dage siden.

Problemet er, at de historier vi fortæller, kun er kvarte… vi har brug for mere. Vi har brug for, at blive hørt i flok. Og vi har brug for at bryde grænser !!!

Hvad er værst? 6 års psykisk vold – eller at jeg eller en anden – kalder en spade for en spade?

Vi har brug for konsekvens og en lovgivning der straffer udøverne og ikke ofrene.

#enouQh

Please Log på or Opret en konto to join the conversation.

Tid til at oprette siden: 0.095 sekunder