Workshop med Annie Kaszina: Få dit liv tilbage på sporet - og genvind din livskraft

PSYKISK VOLD: Lørdag den 5. marts 2016, klokken 10-18 holder Annie Kaszina en workshop i København under overskriften "Få dit liv tilbage på sporet". Workshoppen er for kvinder, der har - eller har haft - psykisk vold tæt inde på livet

Annie Kaszina - 1

Har din kærlighed til en psykisk voldelig partner overtaget hele dit liv? Vil du gerne omsider slippe fri af din partners jerngreb? Har du brug for at føle dig stærk og få troen på dig selv tilbage? Vil du gerne leve som et helt menneske igen? Går du rundt og bekymrer dig om, hvorvidt dit liv nogensinde bliver trygt, lykkeligt og meningsfyldt?

Hvis det lyder som dig, er der noget vigtigt, du skal vide:

Det er muligt at komme ud på den anden side, selv om du har levet i et forhold med en tyrannisk partner. Du kan blive et helt og lykkeligt menneske igen, uanset hvor forfærdeligt det har været. Det, du har brug for, er at lære den gode måde at komme videre på.

Du skal vide, at du i et psykisk voldeligt forhold bliver programmeret, så du:

  • Let kommer til at føle dig overvældet
  • Alt for tit giver op i forhold til dig selv
  • Har svært ved at gennemskue, hvad der egentlig sker
  • Føler, at du ikke kan klare dig uden ham
  • Har svært ved at se lyset for enden af tunnelen

Den britiske coach Annie Kaszina har i mange år hjulpet kvinder ud af den psykiske volds ødelæggende kvælertag. På workshoppen tilbyder hun dig en simpel trin-for-trin-proces, som du kan lære at benytte dig af. Når du gør det, sletter du den skadelige indflydelse, som det har haft på dig at leve sammen med en psykisk voldelig partner. Trin for trin bliver du i stand til at skabe et nyt liv for dig selv, der er fyldt med glæde, tillid, kærlighed og latter.

Workshoppen finder sted lørdag den 5. marts 2016, kl. 10 til 18 i Københavnsområdet. Det er første gang, vi har fornøjelsen af, at Annie Kaszina besøger Danmark med sine populære råd og dyrekøbte erfaringer. Annie Kaszina har selv i 20 år levet i et psykisk voldeligt parforhold. Workshoppen finder sted på et letforståeligt og charmerende engelsk i trygge rammer, og du får GRATIS et eksemplar af Annie Kaszinas bog "Elsker du en tyran", som udkommer på dansk den 8. marts 2016 på Powerpress.

PROGRAM FOR WORKSHOPPEN >>

Køb billet til workshoppen i Power-Shoppen og tag en veninde eller kollega med GRATIS >>

Mere om Annie Kaszina >>

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LÆS OGSÅ:

 Besøg Powerkvindernes site om psykisk vold PsykiskVold.dk >>