Sådan slipper du fri af et psykisk voldeligt parforhold

Psykisk vold er ødelæggende for selvværdet. Dag for dag, måned og måned og år for år bliver du gradvist nedbrudt og fanget i en nedadgående offerspiral. Derfor skal du finde din indre power ved trin for trin at skabe et nyt, sundere og gladere liv for dig selv

Hvis livet med din partner er en dans på vulkaner, risikerer du at blive psykisk nedbrudt. Kritik, nedgøringer, kulde, trusler og manipulation skal aldrig være hverdagskost. Derfor har du brug for at finde din indre power og opbygge dit selvværd, så du kan slippe fri og skabe et nyt liv for dig selv - og dine børn.

Den amerikanske coach Barrie Davenport rådgiver kvinder og mænd, der er fanget i et psykisk voldeligt forhold. Du får her hendes bedste råd til, hvordan du kan styrke dig selv, så du kan komme til at leve det liv, du fortjener:

Psykisk vold er ifølge Barrie Davenport en form for hjernevask, som langsomt udvisker dit selvværd og din tillid til dig selv og andre. På mange måder er den psykiske vold mere ødelæggende end fysisk vold, fordi volden undergraver dig som person. Den psykiske vold kan derfor give livslange ar og følelsesmæssig smerte.

KØB BØGERNE: