Vil du bidrage til en ny TV-dokumentar om psykisk og fysisk vold?

Thomas Gade har tidligere været med til at lave tv-dokumentarer for DR1 og DR2, og nu er han i gang med at samle materiale til en ny dokumentar om psykisk og fysisk vold, som er planlagt til TV2. Har du lyst til at bidrage - eventuelt anonymt?

Powerkvinderne har fået en henvendelse fra Thomas Gade, som er i gang med at tilrettelægge en tv-dokumentar om psykisk og fysisk vold. Han vil gerne høre fra dig, hvis du har mod på at fortælle din historie - i første omgang helt anonymt.

Thomas har skrevet dette brev til vores følgere:

Hej,

Jeg er i gang med researchen til en tv-dokumentar om psykisk og fysisk vold mod kvinder, som er planlagt til TV2.

Fokus for dokumentaren er, hvad det gør ved kvinder og deres livskvalitet, at deres partner er voldelig, hvordan overgrebene finder sted, hvordan myndighederne griber anmeldelserne an, hvordan den offentlige hjælp fungerer samt hvorfor nogle mænd udøver vold og hvad der kan gøres for at hjælpe dem og komme problemet til livs.

For at blive klogere på emnet – men selvfølgelig også for at på sigt at finde kvinder, der vil medvirke i dokumentaren – vil jeg gerne i kontakt med dig, der er - eller har været - udsat for psykisk og måske fysisk vold.

Du kan stole på, at vores dialog som udgangspunkt forbliver 100 % fortrolig, indtil du eventuelt beslutter dig for at ville fortælle om dine oplevelser offentligt. Selv om du kun vil tale til baggrund, vil jeg stadig meget gerne høre fra dig.

Jeg har tidligere arbejdet i DR i mange år, hvor jeg lavede dokumentarer til DR1 og DR2.  Mange af dem har involveret hovedpersoner, der er skrøbelige og på et sårbart sted i deres liv.

Senest har jeg været med til at lave ”Emilie Meng- en efterforskning går galt” (DR1), ”Byen hvor børn forsvinder” (DR2), Kundbypigen -  hvorfor ville min lillesøster ville være terrorist?” (DR2), ”Hvem passer vores børn? (DR2) samt ”Jeg svigter mine patienter” (DR1)

Du kan kontakte mig på Messenger eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Mvh

Thomas Gade, tilrettelægger
Produktionsselskabet Bermuda

15. januar 2020