Tag ordet som introvert

Vi ser dem allevegne - de ekstroverte, der formår at tage scenen som det naturligste i verden. Hvis du ikke har det sådan, og tværtimod har brug for ro og fordybelse, kan det skyldes, at du er introvert. På dette kursus får du værtøjer til at tage ordet som introvert

Kommunikation site

Mennesker er lykkeligvis forskellige. Nogle taler så meget, at du i dit stille sind kan sidde og drømme om, at der snart kommer en pause i talestrømmen. Andre er mere tilbageholdende og stille - også selv om de i virkelgheden har meget på hjerte, som kan komme andre mennesker til gavn.

Vi lever i en verden, hvor det ekstroverte ideal hersker. Derfor får stille piger allerede i folkeskolen at vide, at de skal sige mere, og i gymnasiet findet de ud af, at det går ud over karaktererne, hvis de ikke deltager aktivt mundtligt. Som voksne mister de stille kvinder karrieremuligheder, fordi vi har en kultur, hvor det ekstroverte bliver belønnet.

Vi har en tendens til at tro, at mennesker, der er meget udadvendte, også er klogest. Sådan er virkeligheden ikke. Om du er introvert eller ekstrovert er blot en del af det menneske, du er. Disse træk fortæller intet om, hvor klog, smuk, interessant, engageret eller charmerende, du er.

På dette kursus får du værktøjer til at tage ordet som introvert på den gode måde:

  • Du får indblik i hvilke personlige styrker, du har som introvert.
  • Du får værktøjer til, hvordan du kan tage ordet og sige din mening kort og præcist, så du bliver set, hørt og husket.
  • Du får viden om, hvordan du kan styrke din troværdighed ved ganske enkelt at være dig selv, og hvordan du kan vælge kun at stille dig i rampelyset, når det er væsentligt - og derefter trække dig tilbage og genoplade batteriet

Tilbage til oversigten

For yderligere information kontakt venligst:

Anne-Mette Barfod
Direktør, cand.polit og journalist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel.: +45 3011 9693