Bliv professionel samarbejdspartner med Powerkvinderne

Har du lyst til at være med til at styrke kvinder, så vil vi gerne invitere dig med som rådgiver og inspirator på Powerkvinderne.dk. Prisen for et professionelt medlemsskab dækker omkostninger til administration

Professionelt medlemsskab

Kvinder er kommet langt, men der er stadig masser af power, som ikke bliver brugt. Derfor vil vi gerne invitere dig med til at styrke kvinder inden for et eller flere livsområder. Som rådgiver og inspirator får du blandt andet disse 7 konkrete fordele:

  1. Du er med til at gi' kvinder styrke privat, på jobbet, i medierne og i det offentlige rum.
  2. Du får chancen for at profilere dig selv og din faglige viden. Du får en profil på Powerkvinderne.dk, hvor du får mulighed for at præsentere dig selv og dine faglige og personlige kompetencer. Det vil samtidig bidrage til at give dig en god placering på søgemaskinerne.
  3. Du får mulighed for at dele ud af din viden til gavn for kvinder, der vil mere. Det kan du gøre både med skriftlige indlæg og i interviews med os, som bliver delt på vores Powerkvinderne.dk og på vores facebookside m.v.
  4. Du får adgang til flere klienter og kunder, som kan få glæde af din faglighed og ekspertise.
  5. Du får medlemsrabat på alle de ydelser, vi tilbyder via Powerpress - eksempelvis rådgivning, hvis du vil skrive en bog, opbygge dit personlige brand, optimere din pressekontakt, opbygge dit personlige website og få adgang til journalistiske værktøjer til profilering af dit virke m.v.
  6. Du får mulighed for at opbygge dit personlige brand ved at udgive indlæg og artikler på vores site - og skabe trafik til din egen hjemmeside.
  7. Du får adgang til at annoncere dine kurser og events på vores site med fordelagtig medlemsrabat.

SÅDAN GØR DU:

Du kan lige nu blive samarbejdspartner for et administrationsgebyr på mellem kr. 6,02 og kr. 9,86 daglig ekskl. moms, afhængigt af hvilket abonnement, du vælger at købe i Power-Shoppen: 

INTRO-TILBUD: Ét år for kr. 2.200,- ekskl. moms >>  
Kr. 6,02 dagl. ekskl. moms

Månedlig betaling for kr. 300,- ekskl. moms >>
Kr. 9,86 daglig ekskl. moms

Kvartalsbetaling for kr. 810,- ekskl. moms >>
Kr. 8,88 daglig ekskl. moms

Halvårlig betaling for kr. 1.440,- ekskl. moms >>
Kr. 7,89 daglig ekskl. moms

ÅRLIG BETALING for kr. 2.520,- ekskl. moms >>
Kr. 6,90 daglig ekskl. moms

I SHOPPEN KAN DU BETALE MED BANKOVERFØRSEL, MOBILPAY ELLER PAYPAL.

Vær opmærksom på, at samarbejdet er uforpligtende, og at du derfor til enhver til kan afmelde dig og få slettet din profil, idet vi dog ikke giver penge retur, hvis du opsiger abonnementet, før det udløber. 

Send os din profiltekst og et billede af dig selv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Så lægger vi din profil på vores site, når du har købt dit abonnement i PowerShoppen.

Du kan se et eksempel på profiltekst her >>

Læs hvad psykolog og forfatter Vitha Weitemeyer skriver om samarbejdet med Powerkvinderne, som er startet af cand.polit og journalist Anne-Mette Barfod >>