Skilsmissekonsulent Bettina Vestergaard hjælper forældre og børn godt igennem skilsmissen - også når den er ekstra svær

Skilsmissekonsulenten Bettina Vestergaard hjælper familier, der står over for deres livs krise: Skilsmissen. Især hvis der er børn involveret, kan denne tid være kaotisk, uoverskuelig og turbulent for alle parter - og specielt for barnet

Bettina Vestergaard 1

Børnene må aldrig trække det korteste strå i en skilsmisse. Derfor er Bettina Vestergaard først og fremmest skilsmissekonsulent for børnenes skyld, og det er børnenes sag, Bettina kæmper for.

Bettina Vestergaard har 25 års erfaring som familierådgiver, hvor hun har hjulpet både børn og forældre i krise. Som konsulent gennemfører hun børnesamtaler, hvor børnene har et rum til at tale om alt det, der er svært, når forældrene går fra hinanden. Det er et frit rum, hvor der er en professionel voksen at tale med, som ikke har noget i klemme følelsesmæssigt. Det betyder, at børnene kan få luft for deres frustrationer, som ellers kan være en meget tung byrde for de små skuldre at bære.

Nogle gange kan skilsmissen være svær og hård ud over det sædvanlige. Det er eksempelvis tilfældet, hvis den ene forælder udsætter den anden for forældrefremmedgørelse. Netop dette felt har Bettina specialiseret sig inden for, så hun kan hjælpe den forældrefremmedgjorte part og barnet til at stå stærkt sammen på den anden side af skilsmissen.

Når et barn mister kontakten
Forældrefremmedgørelse dækker over forskellige strategier og typer af adfærd, som en person kan udvise over for dennes ekspartner. Formålet med disse strategier og denne adfærd er at skabe afstand mellem den anden forælder og barnet. Det er en rigtig farlig form for adfærd, fordi det i sidste ende kan betyde, at et barn fuldstændig mister kontakten til den ene af sine forældre.

Bettina har set indvirkningen af forældrefremmedgørelse både på familien som helhed, på den forælder, der bliver udsat for forældrefremmedgørelse, og ikke mindst på børnene. Derfor har hun i sin praksis intensiveret sin indsats imod dette, så ingen børn bliver brugt som våben mod den anden forælder i en skilsmisse. Fordi hun ikke kan bære tanken om, at der findes børn derude, som afskæres fra relationen til deres forældre i flere uger, måneder eller endda år.

Bettina Vestergaard hjælper dig og dit barn trygt gennem skilsmissen, så I kommer stærkt ud på den anden side:

  • Jeg tænker på dig og på, at det skal være nemt for dig. For der er så meget andet, som er svært i den tid, du går igennem. Jeg ved, hvordan det offentlige system (ofte) behandler mine klienter. Derfor får du noget andet hos mig. Noget bedre, hvis du spørger mig.
  • Hos mig er du i centrum. Og dine børn. For jeg brænder for, at børnene trives. Du får tid og ro samtidigt med, at du bliver mødt med en masse viden og selvfølgelig empati.
  • Jeg har mere end 25 års erfaring med både børne- og familiearbejde. Jeg har snakket med utallige skilte forældre og børn, så jeg ved, hvad du skal holde styr på, hvordan du sørger for at takle skilsmissens mange udfordringer på en hensigtsmæssig måde, hvordan du sætter dit barns behov først, og hvordan du nemmest danner dig et overblik.

På sin blog deler Bettina jævnligt ud af den viden, som hun har oparbejdet gennem mange samtaler med både forældre og børn i skilsmissefamilier. Fokus på bloggen er altid børnenes ve og vel, og hvad du som forælder kan gøre for at sikre dit børn bedst muligt, hvis du skal skilles, eller hvis du bliver udsat for forældrefremmedgørelse.

  • Læs mere om forældrefremmedgørelse her >>
  • Få Bettinas guide til, hvordan du bedst hjælper dit barn, hvis I bliver udsat for forældrefremmedgørelse >>
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Til daglig driver Bettina Vestergaard Skilsmissekonsulenten.dk, hvor hun hjælper familier, der står over for deres livs krise: Skilsmissen. Især hvis der er børn involveret, kan denne tid være kaotisk, uoverskuelig og turbulent for alle parter. Det har Bettina gjort til sin mission at hjælpe disse familier med.