Du skal vide, at du er præcis, som du skal være!

RÅD TIL DIT YNGRE SELV: Powerkvinderne har spurgt sine følgere på Facebook om, hvilket godt råd, de ville give til deres yngre selv. Det er der kommet en masse kloge og sjove livsråd ud af, som du kan lade dig inspirere af her og nu - uanset din alder

”Hvis du kunne give dit yngre selv et godt råd, hvad skulle det da være?”

Dette spørgsmål delte Powerkvinderne på sin Facebookside i juni 2020, og det er der kommet rigtig mange gode svar på fra vores følgere både i kommentarfeltet og på mails. Vi har samlet svarene og kogt dem ned til 10 gode råd, som vi nok er mange, der kan bruge - uanset, hvor i livet, vi er:

  1. Tro på dig selv og følg dit hjerte: Du er præcis, som du skal være. Du er helt perfekt, som du er. Du er værdifuld som menneske og værd at elske. Stop derfor med at prøve at være en, du tror, alle andre ønsker, du er. Hvis du er smuk indeni, er du smuk udenpå, uanset hvad andre siger. Lad dig ikke narre af andres misundelse. Ha’ dig selv med, og stol på din egen værdighed. Øv dig i at afprøve grænser og udfordre det, du ikke tør. Du skal vide, at de andre kan heller ikke finde ud af det.
  2. Vær dig selv altid og følg dine drømme: Nyd livet og mærk altid efter indeni dig selv. Gør det, der gør dig glad. Lad være med at tage dig af, hvad andre siger - bare f****** gør det! Tag den rygsæk og rejs uanset alder. Lyt ikke til de “voksne”, men til dit hjerte.️ Alt forpligter!
  3. Lyt til din første mavefornemmelse: Spørg dig selv hver dag, om du kan lide det du ser, i spejlet. Fokuser ikke på dit udseende, men på det indre. Værn om dine grundværdier - ikke nødvendigvis de materielle; men de universelle og menneskelige. Mærk efter og vær tro mod dig selv. Stol på din egen dømmekraft. Stol på og lyt til din intuition.
  4. Grib chancerne, mens de er der: Du kan meget mere, end du tror. Uanset hvad, så tro på dig selv. Grib chancen når den er der - uanset om det er jobbet, kærligheden eller noget helt tredje.
  5. Kærlighed og relationer: Lad være med at spilde dit liv og din tid med den forkerte. Lyt til handlingerne og ikke blot ordene. Kæmp ikke andres kampe. Stol kun på dig selv.
  6. Respekter dine egne grænser: Lær at sige fra. 'Nej' er et udmærket ord. Når du føler dig krænket, har du ret. Lad ikke andre manipulere med dig. Respekter dine egne grænser og kræv, at de mennesker, der er i dit liv, også gør det! Lad være med at tror, at du kun er noget værd ved at være et seksuelt væsen. Vær lidt mindre pligtopfyldende og vid, at alt ikke er din skyld eller dit ansvar.
  7. Tag en god uddannelse: Books before boys! Få en uddannelse, mens du er ung, og tro på, at du er god til det, du vælger at beskæftige dig med. Uddannelse forpligter! Vent med at tage en uddannelse til du er helt sikker på, hvad du vil arbejde med. Tænk over, om du kan holde til det som gammel. Vælg en uddannelse, som giver dig et godt liv og økonomisk frihed og sidenhen et job, som du kan avancere i.
  8. Brug det gode ord, pyt: Brug energien på dem, der løfter dig op og som vil dig det bedste. Det skal nok gå. Slap af. Det ender ofte godt.
  9. Vent ikke med at få børn
  10. Sjov og fornuft: Drik med måde. Hold dig væk fra mænd. Køb Bitcoin!