Lisbeth Olesen: Få styrke til at være leder - også i dit eget liv

Lisbeth Olesens mission er at gøre talentfulde kvinder følelsesmæssigt intelligente, så de reagerer hensigtsmæssigt på de udfordringer, som en spændende og krævende lederkarriere unægteligt byder på

Lisbeth har været selvstændig konsulent siden 2007 og har tidligere været ansat i DI som chefkonsulent indenfor ledelsesudvikling og i Post Danmark, hvor hun har mangeårig erfaring med at arbejde både som direkte personaleleder, som chef for en ledergruppe, som projektleder, som forandringskonsulent og som intern lederudviklingskonsulent.

Lisbeth har en helhedsorienteret tilgang til personlig udvikling og mener, at det grænseløse arbejdsliv stiller store krav til, at du som kvinde skal være leder i dit eget liv for at forvalte en professionel erhvervskarriere.

Lisbeth tager sig af den bløde og følelsesmæssige side, når det handler om udvikling af kompetencer og hun anerkender, at vores forhistorie spiller en væsentlig rolle for at vi er blevet den som vi er. Hendes motto er: "Vi gør det som vi har lært - og vi kan lære nyt gennem hele livet".

Lisbeth hjælper med at tillære det nye som skal til for at realisere dine mål, drømme og ønsker for fremtiden, så din forhistorie ikke står i vejen.

Andre siger om Lisbeth, at hun er dygtig, empatisk og ærlig. Hun er positiv og besidder en høj etisk moral. Hun evner at møde andre, der hvor de er og er god til at skabe refleksion og støtte mennesker i deres udvikling.

www.TalentfuldeKvinder.dk,

Ved tilmelding til nyhedsbrev: Tag testen: "Har du psyken til at være leder?"