ANMELDELSE af powerkurset 'Find modet - og sig, hvad du har på hjerte'

"Find Modet”-kurset er for mit vedkommende, det ubetinget bedste kursus jeg har deltaget på til dato. Seriøst, Professionelt, veltilrettelagt, afvekslende og ikke mindst et kursus, hvor det at underviserne var i ”øjenhøjde” med samtlige deltagere, tydeligvis havde høj prioritet!"

Anmeldelse Carsten

Den 9. - 11. februar 2022 afholdt Powerkvinderne kurset 'Find modet - sig hvad du har på hjerte og vind indflydelse!' for organisationen FIU-Ligestilling på Strandhotel Røsnæs i Kalundborg. Her kan du læse, hvad kursusdeltager Carsten Meinche fra 3F skriver om sin oplevelse. Underviserne var cand.polit Anne-Mette Barfod, som har mange års erfaring fra kommunikationsbranchen og arbejder med personlig branding, assertion og gennemslagskraft og cand.mag. i teatervidenskab, ekstern lektor på Syddansk Universitet og performancecoach Gitte Lindholt, som træner i kropssprog og præsentationsteknik.

”Find Modet”-kurset rammer spot on, når det gælder om at ”klæde på” til at udføre mange af de opgaver jeg/vi står overfor. Kurset adskiller sig efter min mening fra mange andre kurser på en positiv måde, fordi både kursuslederen Anne Mette Barfod og den eksterne underviser Gitte Lindholdt tydeligvis er meget professionelle, og arbejder med mange forskellige brancher m.m. De evner i den grad begge at få ”det bedste ud af enhver”, uanset hvor man står, og hvilken baggrund man har. Ingen pres, ingen ”talen oppefra og ned”, ingen stress, men med passende udfordringer og ”skub ud over kanten”, perfekt afstemt i forhold til hver enkelt deltager.

Personligt fik jeg på kurset præcist nogle af de værktøjer, jeg har efterlyst, og der var ingen af de andre deltagere/kolleger, der gave udtryk for andet end stor begejstring og glæde ved kurset, når vi talte sammen.

Det var en sand fornøjelse at se og høre, hvilken positiv indflydelse/udvikling kurset slutteligt havde øvet på hver enkelt deltager, og jeg mener også, at jeg selv har lært rigtigt meget.

Samlet set et kursus, der i den grad ”klæder på”, og som jeg kun kan sige positivt om."

Carsten Meinche
Coordinator/Organiser/Gender Equality Responsible
Diversity Agent, 3F Ringkøbing-Skjern

Den 23.-25. maj 2022 holder Powerkvinderne kurset 'Succes som tillidsvalgt og medarbejder' >>