Skab glæde i dit liv med positiv kommunikation

Hver dag er vi omgivet af mennesker på jobbet, i familien, blandt venner og naboer. Vores livskvalitet er afhængig af, at vi kan kommunikere med hinanden, og derfor tilbyder vi kurser i positiv kommunikation. Her træner vi dig i og også gerne dine kolleger i, hvordan du og I kan sprede glæde og god energi og styrke sammenholdet

Positiv kommunikation artikel

Hvis du har været uvenner med din bedste ven, på kant med familien eller på dårlig fod med en af dine kolleger, så ved du, hvordan det er, når der er kurrer på tråden.

Vi kan ikke altid undgå, at der opstår uoverensstemmelser. Det er en del af det at være menneske. Men vi kan undgå, at vi bærer brænde til bålet, og vi kan bidrage til at skabe positive forandringer.

Der er her, vi med fordel kan gøre brug af positiv kommunikation.

Virkeligheden er nemlig, at den måde, vi kommunikerer på, spreder sig som ringe i vandet. Hvis vi som mennesker udsender negativ energi, kan denne energi påvirker hele stemningen på jobbet, i familien og blandt vennerne. Derfor er det så godt at have fokus på, hvordan du kan udtrykke dig positivt - også når du ønsker at tage nogle problematikker op på jobbet.

Anne-Mette Barfod, der er stifter af Powerkvinderne, tilbyder sammen med skuespiller og performancecoach Birgitte Raaberg kurser i positiv kommunikation. Anne-Mette har mange års erfaring med emnet og som underviser på små og store hold. Hun er cand.polit, journalist og kommunikationsrådgiver og har i mange år rådgivet omkring personlig gennemslagskraft på den gode måde.

Hvis du er nysgerrig på, om positiv kommunikation er noget for dig - og eventuelt også for dine kolleger - kan du læse mere på www.PositivKommunikation.dk.

Vi træner også enkeltpersoner og mindre hold, og vi lover, at det bliver både hyggeligt, sjovt og berigende.

Hvis du er interesseret i at høre mere, er du velkommen til at sende en mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også skrive, hvis du gerne vil have tilbud om et deltage på et hold, når vi opretter et, som der er individuel tilmelding til.