Michelle Obamas bedste datingtips

Hvis du er på udkig efter Mr. Right, giver den tidligere amerikanske præsidentfrue Michelle Obama sine bedste datingtips

Ifølge den britiske avis Daily Mail vidste den tidligere amerikanske førstedame Michelle Obama allerede fra starten, at Barack Obama var den helt rigtige mand for hende:

”Han var helt speciel. Ikke fordi han senere ville blive præsident, men fordi han er ærlig, oprigtig og har medfølelse med andre mennesker.”

Selv om det kan være attraktivt med et godt udseende, en tyk tegnebog og en flot titel på visitkortet, er det ifølge Michelle Obama først og fremmest det indre, du skal gå efter i valget af mand. Du får her præsidentfruens bedste datingtips:

1. Lad dig ikke fortrylle af udseendet: Det er fint, at manden ved første øjekast ser godt ud, men udseende er som bekendt ikke alt.

2. Lad dig ikke forblænde af en tyk tegnebog: En tyk tegnebog og en flot titel giver prestige, men penge er ikke det samme som lykke.

3. Læg mærke til, hvordan han behandler sin mor: Hvordan behandler han sin mor, og hvordan taler han om kvinder. Er det sådan, du gerne selv vil behandles?

4. Bemærk om han er god til børn: Hvis du gerne vil have børn med en mand, er det også væsentligt at lægge mærke til, hvordan han har det med børn. Hvordan er han, når han møder børn, som han ikke kender?

5: Læg mærke til hans hjerte og hans sjæl: Er han et godt menneske?

6. Han skal behandle dig godt: Når du dater en mand, skal du altid have en god fornemmelse og føle dig godt tilpas i hans selskab. Du skal kun være i et forhold med en mand, hvis forholdet giver dig glæde. Ellers er det bedre at bryde ud og takke nej til et frieri.

7. Tro på dig selv: ”Jeg har altid forsøgt at sætte mine børn på førstepladsen og mig selv meget tæt på andenpladsen på min prioriteringsliste – og ikke på en sjette- eller syvendeplads”, siger Michelle Obama. ”Én ting jeg virkelig har lært af mandlige rollemodeller er, at de ikke tøver med at investere i sig selv.”