Vil du deltage i undersøgelse om partnervold?

Har du oplevet vold i et parforhold? Og har du lyst til at gøre Projekt Q-Værk klogere på, hvordan organisationen kan skabe de bedste fællesskaber for kvinder, der udsat for partnervold? Så inviterer Q-Værk dig til at deltage helt anonymt i en undersøgelse

28. juni 2024

Projekt Q-Værk tror på, at mødet og fællesskaber mellem kvinder, der har levet med vold i parforhold, er helt unikt. Erfaringen er, at det kan gøre en stor forskel for kvinder udsat for vold at møde andre, der har stået i samme situation, fordi de kan dele og spejle hinandens fortællinger – og føle sig mindre alene med deres oplevelser.

Derfor vil Q-Værk gerne sikre flere kvinder, der har været udsat for partnervold, adgang til et støttende og ligeværdigt fællesskab.

På den baggrund er organisationen netop nu i gang med at undersøge det store potentiale, der kan ligge i, at tidligere voldsudsatte kvinder er med til at skabe fællesskaber.

Og det er HER, Q-Værk har brug for din hjælp.

"Vi vil rigtig gerne høre din mening og tanker om, hvilke netværksaktiviteter, du finder relevante for kvinder, der har haft volden tæt på. Og også om du har gjort dig nogle tanker om frivilligt arbejde som tidligere voldsudsat", skriver organisationen, som har bedt Powerkvinderne om at dele efterlysningen.

Hvis du har 5-10 min., kan du deltage helt anonymt i Q-Værks spørgeskemaundersøgelse her.

Q-Værk håber, at du har lyst til at dele dine overvejelser, som har stor betydning for det videre arbejde med at hjælpe kvinder, der er udsat for partnervold.

Projekt Q-Værk er en netværksskabende organisationen, der rådgiver, støtter og skaber fællesskaber for voldsudsatte kvinder. Organisationen holder til i København, og driver ligeledes www.lulutalk.dk, der er et online univers for kvinder i hele Danmark. Undersøgelsen er udarbejdet i samarbejde med Als Research.

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce