Hvad ville du gøre, hvis du selv følte, at du var "god nok"?

Mange kvinder - og mænd - bærer rundt på en følelse af ikke altid at være helt gode nok. I bogen ”Bli’r jeg nogensinde god nok - hjælp til døtre af narcissistiske mødre” giver forfatteren Karyl McBride dig en rigtig god powerøvelse, som måske kan få dig op af sofaen og i gang med at gøre netop det, du gerne vil

Karyl McBride er psykolog og forfatter til bogen "Bli'r jeg nogensinde god nok - hjælp til døtre af narcissistiske mødre"

Hvis du fra tid til anden holder dig selv tilbage, kan det skyldes, at du ikke rigtig tror på, at du er "god nok" til at gå efter at realisere dine drømme.

I bogen ”Bli’r jeg nogensinde god nok - hjælp til døtre af narcissistiske mødre” giver forfatteren Karyl McBride læseren en øvelse, som måske kan give dig mod på at kaste dig ud i netop det, du selv har lyst til.

Øvelsen kan ifølge McBride være meget hjælpsom, hvis du bruger tid på den og tænker grundigt over den:

  1. Øverst på et stykke papir skal du skrive overskriften ”Hvis jeg var god nok”.
  2. Derpå skriver du de ting ned, som du ville gøre, hvis du følte dig god nok lige nu: ”Hvis jeg var god nok, ville jeg __________.”
  3. Bliv ved med at skrive, indtil du har skrevet mindst ti ting.
  4. Læs det, du har skrevet, højt for én, som elsker dig, og få hans eller hendes reaktion.
  5. Begynd så at gøre tingene på listen.

Karyl McBride fortæller i bogen, at hun altid er overrasket, når hun selv gennemfører øvelsen, fordi hun kan finde ændringer fra år til år.

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce