Pæne piger kommer i himlen - kloge kvinder vælger selv

Kvindeliv er så meget, og ifølge forfatterne til bogen 'Pæne piger kommer i himlen - kloge kvinder vælger selv' Anita Mac og Anne-Mette Michaelsen er der ingen rigtig måde at være kvinde på...

TAG HOVEDROLLEN I DIT LIV: I bogen 'Pæne piger kommer i himlen - kloge kvinder vælger selv' får du mulighed for at spejle dit eget liv i mødet med spændende kvinder og mænd.

Du bliver klogere på, hvordan du selv ønsker at leve, og du får masser af guldkorn og inspiration. Du finder ud af, at du ikke er alene, og at du er god nok, præcis som du er. For kvindeliv er så meget, og der er ifølge forfatterne Anita Mac og Anne-Mette Michaelsen ingen rigtig måde at være kvinde på.
 
”Pæne piger kommer i himlen – kloge kvinder vælger selv” er fyldt med interviews med mænd og kvinder, der ved, hvad det vil sige at være kvinde i en verden af benhårde og ofte modsatrettede krav om succes.

Bogen bugner at guldkorn om kvinder, karriere og familieliv, og den henvender sig til alle, der har modet til at tage pulsen på kvindeliv i dagens Danmark.

Anita Mac og Anne-Mette Michaelsen i samtale med Anne Dorte Michelsen · Sanne Neergaard · Lise Nørgaard · Asger Aamund · Nina Smith · Lars Einar Engström · Eva Boxenbaum · Sys Bjerre · Joan Ørting · Lone Kühlmann.