Anne-Mette Barfod, direktør for Powerkvinderne

Anne-Mette Barfod er direktør for Powerkvinderne, strategisk kommunikationsrådgiver og cand.polit og journalist med speciale fra Københavns Universitet i konkurrentanalyse og konkurrenceforhold

Kvinder er udnævnt til et globalt vækstmarked, og kvinders voksende økonomiske styrke betyder, at mange - både private og offentlige virksomheder og organisationer - nu og i de kommende år får brug for at gentænke alt fra produktudvikling til HR-politik, service, PR, kommunikation, markedsføring og branding for at få andel i vækstmarkedet.

Anne-Mette Barfod, direktør for Powerkvinderne,  har gennem mange år specialiseret sig i at rådgive virksomheder i at kommunikere optimalt med kvinder. Anne-Mettes rådgivning tager udgangspunkt i global forskning samt i hendes egen erfaring hentet i arbejdet med virksomheder, organisationer, mænd og kvinder.

Som rådgiver i krydsfeltet mellem kommunikation, forretningsudvikling og branding har Anne-Mette Barfod i 20 år løst opgaver for en bred vifte af danske og internationale virksomheder - i de seneste 10 år med stadig skarpere fokus på ’womenomics’: Kvinder som motor for økonomisk vækst.

I 2009 startede Anne-Mette Powerkvinderne, som tilbyder kurser, peptalks og foredrag for og om kvinder, og i 2017 udgiver Anne-Mette bogen ”Succes hos kvinderne - få fat i det store vækstmarked”. Sammen med Anita Mac, der forsker i ledelse på RUC, er Anne-Mette forfatter til bogen ”Pæne piger kommer i himlen – kloge kvinder vælger selv”, Frydenlund 2011. 

Kontakt Anne-Mette Barfod for yderligere information på tlf. 3011 9693 ellerDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

LinkedIN >>

Facebook >>