Anne-Mette Barfod, direktør for Powerkvinderne

Anne Mette Barfod start

Jeg er uddannet cand.polit fra Københavns Universitet med speciale i konkurrentanalyse og konkurrencestrategi. Mit speciale har inspireret mig til at arbejde med, hvordan kvinder, mænd, virksomheder og organisationer kan skille sig ud fra mængden på den gode måde.

I mange år har jeg arbejdet som PR- og strategisk kommunikations- og brandingrådgiver, hvor jeg har rådgivet stærke brands i dansk erhvervsliv - herunder ministerier, interesseorganisationer og globale virksomheder. Derudover har jeg blandt andet være redaktør, kommunikationschef, presseansvarlig på et reklamebureau og kommunikationsrådgiver i et HR-bureau.

I mere end 15 år har jeg holdt empowerment-kurser for kvinder - og også for mænd - hvor fokus blandt andet har været på personlig branding, kommunikation, gennemslagskraft, medietræning og pressekontakt.

Jeg startede Powerkvinderne i 2009 med den ambition at styrke kvinder i karrieren, i medierne, privat og i det offentlige rum. Du kan følge os på Facebook, hvor vi deler nyheder for og om kvinder.

Som cand.polit har jeg i mange år nørdet en del med emnet womenomics, som er sammenhængen mellem kvinder, marked og økonomisk vækst, og det er min ambition at udgive en bog om kvinders potentiale i samfundet her i 2019.

I 2015 startede jeg sitet psykiskvold.dk med det formål at styrke kvinder, der er udsat for psykisk partnervold, og det glæder mig, at også mange mænd læser med og kommenterer på vores Facebookside. Du er velkommen til at følge os, hvis du - eller nogen, du kender - har psykisk vold tæt inde på livet. Vi har samlet professionelle samarbejdspartnere, som er med til at dele viden om denne usynlige voldsform, som er ligeså skadelig for sjælen, som fysisk vold er for kroppen.

Jeg coacher og rådgiver forfattere, der skriver og udgiver fagbøger. Selv har jeg den 16. september udgivet bogen 'METTE MURER: JEG ER JO BARE MIG', og sammen med Anita Mac skrevet bogen 'Pæne piger kommer i himlen - kloge kvinder vælger selv', som er udgivet på forlaget Frydenlund.

Jeg bor i Birkerød og er mor til fire piger i alderen 18-22 år. Jeg er opvokset i Charlottenlund lidt nord for København og er klassisksproglig student fra Aurehøj.

Du er velkommen til at kontakte mig på tlf. 3011 9693 ellerDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Du kan også møde mig her: