Ulla Schade, karrierecoach, kommunikationsrådgiver og forfatter

Drømmer du om et sporskifte i karrieren? Ellers søger du ny inspiration til at genopfinde dig selv i dit nuværende job?

Ulla Schade-nyt

Køb bogen "Kunsten at skifte spor - genopfind dit arbejdsliv" >>

Så er der hjælp at hente. Ulla Schade har selv skiftet spor flere gange i løbet af sit arbejdsliv og arbejder i dag med at hjælpe og coache andre, der søger nye veje i karrieren. De erfaringer videregiver hun i bogen ’Kunsten af skifte spor – Genopfind dit arbejdsliv’, der er skrevet i samarbejde med Birgitte Bartholdy (PeoplesPress , september 2015).

Som journalist og kommunikationsrådgiver har Ulla Schade gennem mange år hjulpet virksomheder med at styrke og professionalisere deres interne og eksterne kommunikation. Desuden træner og coacher hun ledere og medarbejdere, der ønsker at finde og forbedre deres personlige og kommunikative styrker.

Sideløbende har hun videreudviklet sine aktiviteter med certificering i kognitiv og styrkebaseret coaching. Og i sommeren 2015 afsluttede hun en masteruddannelse i Positiv Psykologi ved Aarhus Universitet. Inden for dette område har hun skrevet en lang række artikler og debatindlæg..

Ulla Schade tilbyder forskellige udviklingsforløb, der hjælper mennesker med at kickstarte en karriereforandring gennem indsigt i personlige styrker, ressourcer og karrierepotentiale. Desuden holder hun kurser, workshops og foredrag om, hvordan vi bedst ruster os til fremtidens arbejdsmarked og samtidig styrker selvindsigt og handlekraft på vejen mod et arbejdsliv, der giver mere energi og glæde.  

Køb bogen "Kunsten at skifte spor - genopfind dit arbejdsliv" >>

LÆS OGSÅ:

Find dine personlige styrker >>

Personlige styrker: Dit springbræt til en ny karriere >>

Læs mere om på www.ullaschade.dk