Lone Hilming, coach og jobrådgiver for kvinder 50+

”Jeg inspirerer modne kvinder til at gå efter drømmene og starte et nyt fantastisk og eventyrligt kapitel af livet - midt i livet.”

Lone H

Skru op for livsglæden
Start på et nyt kapitel i dit liv – midt i livet

Jo ældre du er, desto større er chancen for at være lykkelig. Jo, du læste rigtigt. Undersøgelser viser, at livsglæden stiger med alderen – faktisk fra vi fylder 50. Så hvis du har fejret din 50-års fødselsdag, er det nu, du skal springe op ad lænestolen og folde dig ud som den stærke, kloge og livserfarne kvinde, du er.

Oplever du, at du ikke er dér, hvor du gerne vil være? Har du måske mistet gnisten, eller er du frustreret over din arbejdssituation og måske også dit privatliv? Trænger du simpelthen til, at der skal ske noget nyt, eller har du måske bare behov for at få kigget på det, der er? Og vil du gerne have mere passion, eventyr, saft og kraft i dit liv? Så er du kommet til denrette, for det vil jeg gerne hjælpe dig med. Jeg vil gerne være din coach, din mentor, din karriererådgiver og din personlige back-up.

Jeg har arbejdet med mennesker i over 20 år  i rekrutterings-branchen, og har derfor et professionelt fokus på dine personlige styrker og potentialer. Mit speciale er at hjælpe dig med at se dine muligheder. Samtidig er jeg certificeret lifecoach og Shadow facilitator, og jeg har arbejdet med jobrådgivning i mange år.  Jeg arbejder både med dine stærke sider og de skyggesider, som tit begrænser dig i dine udfoldelser.

Lad mig hjælpe dig med at skabe et fantastisk, sjovt og eventyrligt liv – midt i livet:

Vi har vores formodninger og vores fordomme og måske også vores frygt – men tro mig, det kan du ændre, hvis du vil, får lidt hjælp og er villig til forandring. Ting, du aldrig havde troet var mulige, viser sig at være det. Jeg har set det ske, mine klienter og kvinder, jeg kender, har gjort det – og jeg har selv gjort det. Det er absolut muligt!

Læs mere om Lone Hilming på Q50.dk