Psykolog Janna Sonne hjælper voldsramte og børn af misbrugere

Janna Sonne har fokus på nære relationer, partnervold og misbrugsproblemer. Hun er autoriseret psykolog, medlem af Dansk Psykologforening  og samarbejder med Powerkvinderne om at bekæmpe psykisk vold i parforholdet

Janna Sonne Hansen

Janna Sonne er psykolog med mange års erfaring inden for partnervold og misbrug i familier. Hun brænder for at gøre en forskel for mænd og kvinder, der er udsat for vold samt personer, der kæmper med aggressionskontrol. Janna tilbyder terapi både til voldsudsatte voksne og børn samt voldsudøvere.

I Norge har Janna arbejdet i den private organisation ’Alternativ til Vold' og i psykiatrien. I ' Alternativ til vold' hjalp hun mennesker, som udøvede forskellige former for vold mod partner eller børn, med at stoppe volden, tage ansvar og lære at genkende følelser og at udtrykke dem. I psykiatrien arbejdede hun i et specialiseret gruppeterapiteam for mennesker med følelsesmæssige udsving, selvskade og ustabile/konfliktfyldte relationer.

Janna kan hjælpe dig som udsat med at:

 • forstå voldens verden og hvilke dynamikker du er/har været en del af
 • undersøge og forstå hvordan kærlighed kan komme så vidt
 • genfinde dig selv 
 • skabe en tryggere tilværelse for dine børn
 • bearbejde de oplevelser du har med dig
 • skabe et grundlag for at møde en partner og indgå i ligeværdigt forhold

Janna kan hjælpe dig som udøver med at:

 • lære at regulere dine følelser og kontrollere din vrede 
 • kommunikere bedre med din partner og dine børn
 • forstå hvad du muligvis kommer fra for at forstå dig selv og dine reaktioner bedre
 • få bedre selvværd

Janna Sonne er efteruddannet i mentaliseringsbaseret individualterapi og mentaliseringsfokuseret parterapi. Derudover er hun certificeret vejleder i 'Circle of Security', som er et terapeutisk undervisningsprogram til at opnå bedre forældre/barn samspil.

I TUBA (terapi og rådgivning for unge som er børn af alkoholmisbrugere) arbejder Janna Sonne med unge og voksne mellem 14 og 50 år, som er vokset op i familier med pille-, stof- og alkoholmisbrug. Når forældre på grund af deres personlige udfordringer er optaget af misbrug eller har en misbrugende partner, kan det have betydning for børns udvikling og selvopfattelse. Konsekvenserne af dette kan spille sig ud igennem mange år og har betydning for, hvordan personen indgår i nære relationer. I TUBA er fokus derfor meget på selvværd, at lytte til sig selv, at sætte grænser, at turde vise sin sårbarhed og at turde knytte sig til andre. 

 • Læs mere om Janne Sonne på hendes website JannaSonne.dk >>
 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Janna Sonne er autoriseret psykolog, medlem af 'Dansk Psykologforening' og arbejder derfor ud fra de nordiske etikregler. I Dansk Psykologforening er hun medlem af 'Dansk psykoterapeutisk selskab for Psykologer' og 'Dansk Psykologisk Selskab for Krop-Psykoterapi'. Autorisationen gives af Psykolognævnet og betyder, at hun har gennemgået en praktisk to-årig efteruddannelse og er forpligtet til at følge særlige etiske regningslinjer, som bl.a. indebærer tavsheds- og notatpligt.