Susanne Møberg har specialiseret sig i narcissisme og psykisk partnervold

Susanne Møberg har specialiseret sig i det sensitive samt det narcissistiske personlighedstræk. Hun holder foredrag og tilbyder personlige samtaler og telefonsamtaler. Susanne er forfatter til bogen Forelsket i en narcissist', udgivet 2017 og 'Glad igen efter en narcissist', 2019

Susanne Moeberg 425Susanne Møberg har mange samtaler især med kvinder, der lever i et usundt forhold med en partner, hvis adfærd og opførsel kan genkendes i det narcissistiske personlighedstræk. Susanne kan hjælpe dig med at afklare, hvad det er, du bliver udsat for, og hjælpe dig til at komme fri af forholdet, hvis det er det, du ønsker.

Et usundt forhold kan både være interessant og fantastisk, og samtidig er det frustrerende og nedbrydende for den, der er følelsesmæssigt tæt på. Magtbalancen er skæv, fordi den ene part forsøger at få kontrollen over den anden, hvilket kan ske på en meget raffineret måde, så kvinden knap nok opdager det og tror, at det er hende, der er noget galt med.

Her er der sjældent fred og harmoni ret længe ad gangen. Forholdet er præget af kaos, løgne og utryghed, som udmatter og forvirrer, og som får kvinden til at overveje forholdet igen og igen. Men det er så vanskeligt at komme fri af et usundt forhold, fordi forholdet har påvirket dig dybt ind i din sjæl, og du har mistet dig selv undervejs i et forsøg på at få det til at fungere.

Både mænd og kvinder, kan have det narcissistiske træk i personligheden. Undersøgelser peger på, at der er flest mænd. Det kan være din chef, din kollega, din ven, din mor eller far, din søn eller datter, og det kan være din partner. Susanne har primært fokus på det narcissistiske træk i parforholdet.

Susanne Møberg er forfatter til bogen ’Forelsket i en narcissist’, der udkom i 2017, og den 30. oktober 2019 udgiver hun bogen 'Glad igen efter en narcissist'.
Hovedfokus i bøgerne er på dig, der lever eller har levet i et usundt forhold med en dominerende, manipulerende og løgnagtig partner. Du får viden om, hvordan du kan komme fri og godt videre i dit liv. Bøgerne er skrevet i et letforståeligt sprog med mange eksempler og konkrete forslag til, hvad du kan gøre for at komme helt fri, tilbage til dig selv og blive glad igen.

Susanne Møberg er uddannet pædagog med særlig interesse for psykologi. Hun har været ansat på Psykiatrisk Børnehospital i Aarhus og arbejdet inden for voksen psykiatrien. I mere end 20 år har hun arbejdet i sin egen virksomhed, hvor hun har specialiseret sig i det særligt sensitive samt det narcissistiske personlighedstræk. Susanne holder foredrag og tilbyder personlige samtaler i Grenaa eller  på telefonen.

Hun er forfatter til 14 bøger, hvoraf flere er udkommet i Tyskland, Holland, Frankrig og Norge.

Hun er desuden uddannet instruktør i mindfulness, har arbejdet som billedkunstner og tilbyder individuel maleundervisning i sit værksted i Grenaa.

 Forelsket i en narcissist  Glad igen forside lille