Lone Eriksen, privatøkonomisk rådgiver og mentor for kvinder

Hvis du har brug for økonomisk tryghed og overblik over din økonomi, tilbyder Lone Eriksen uvildig og fortrolig rådgivning - med omsorg for dig og respekt for det menneske, du er

Lone Eriksen

Hvis du har brug for overblik over din økonomi og behov for at skabe økonomisk overskud og sikre din alderdom, hjælper Lone Eriksen dig godt på vej.

Lone har i næsten 40 år beskæftiget sig med økonomisk rådgivning af private. Som uvildig økonomisk mentor har hun de sidste 10 år haft et særligt fokus på kvinder og deres økonomiske historier og vaner. Lone har – udover en finansiel uddannelse - også en NLP Master og systemisk coachuddannelse fra Human Touch.

Lones fokus er på kvinden bag økonomien. Hun arbejder ud fra det perspektiv, at hvis du skal opleve økonomiske forandringer, som er holdbare i længden, er der brug for, at I sammen arbejder med din historie, din identitet og dine vaner.

Lones har fokus på nærvær og omsorg og giver styrke til den kvinde, hun hjælper. Lones erfaring er, at kvinder, der gerne vil have rådgivning omkring privatøkonomien, møder mange fordomme, løftede øjenbryn og 'gode råd' i banken om at tage sig sammen og få styr på det.

Så nemt er det imidlertid ikke...

Det er Lones erfaring, at mange kvinder bærer på flere generationers kvindeøkonomiske vaner, hvor fokus er på hverdagen og det korte sigt - og måske ikke altid på det større perspektiv og den lange bane. Derfor arbejder Lone med kvindeøkonomi på flere planer: Det handler ikke kun om den økonomi, du har i netbanken og renten, du betaler på din kassekredit, men også om at du står op for dig selv, sammenligner priser i bankerne, forhandler, stiller krav og tager et personligt ansvar for dine pengesager og din hverdagsøkonomi.

Lone er har været frivillig økonomisk mentor på krisecentret i Holbæk, fordi hendes hjerte også banker for at hjælpe kvinder, der er udsat for økonomisk vold. Den økonomiske vold er ofte til stede i voldelige parforhold, idet netop pengemangel kan være med til at stavnsbinde en kvinde.

Du kan læse mere om Lone Eriksen på www.lone-eriksen.dk >>