GRATIS: Webinar onsdag den 14. august kl. 7.45 om 'Den gode skilsmisse'

Økonomisk mentor Lone Eriksen holder den 14. august kl. 7.45 et gratis webinar for dig, der overvejer skilsmisse - og har brug for overblik og hjælp til økonomien

hemmelighed

Sommerferien er ved at være slut, og du har været sammen med din partner og din familie 24/7 i flere uger.

Måske er det blevet tydeligere for dig, at du ikke fortsat ønsker at dele livet med din partner. Måske har du gennem længere tid mærket en impuls i dig, der er blevet endnu stærkere, og derfor er du tæt på at sige: ”jeg vil skilles” – måske har du allerede sagt det?

Skilsmisse er en følelsesmæssig rutsjebane, både for dig, der beslutter det, og selvfølgelig også for din partner for hvem, det måske kommer helt uventet. Når følelserne tager overhånd, er det vanskeligt at være rationel og overskue økonomi, ny bolig, hvor skal børnene bo, og hvordan finder jeg mig selv i det her.

Der er hjælp at hente...

Powerkvindernes samarbejdspartner, økonomisk mentor Lone Eriksen, holder webinaret ”Hemmeligheden bag den gode skilsmisse” onsdag den 14. august kl. 7.45. Du kan tilmelde dig på Lones hjemmeside, og webinaret foregår med lyd, så du kan lytte og stille spørgsmål. Lone gennemgår de 4 faser i skilsmisseprocessen. Du får viden om, hvad du skal have styr på, og også indblik i den følelsesmæssige del af skilsmissen. Hvis du deltager i webinaret får du efterfølgende et tilbud om 30 minutters gratis sparring med Lone Eriksen.

På webinaret præsenterer Lone Eriksen følgende:

  • Hvad skal du være opmærksom på, før du beslutter dig for skilsmisse?
  • Hvad er vigtig under skilsmissen?
  • Hvordan får du etableret din egen økonomi?
  • Hvordan tegner din fremtid sig, og hvad skal du have fokus på?

Tilmeld dig webinaret her.

Læs mere om økonomisk mentor Lone Eriksen her >>