Psykolog Signe Hegestand indtager scenen på den store TEDx-event i Aarhus lørdag den 5. oktober 2019

Nu har du chancen for at møde psykolog Signe Hegestand, som har specialiseret sig i at rådgive kvinder, der har været udsat for psykisk partnervold. Den 5. oktober 2019 går hun på scenen på Centralværket i Aarhus, hvor hun vil dele sine guldkorn om, hvordan din tilknytningsstil fra barndommen har afgørende indflydelse på dine livsvalg og dit valg af partner

Signe Hegestand green

Lørdag den 5. oktober 2019 har du chancen for at møde Powerkvindernes samarbejdspartner psykolog Signe Hegestand og ni andre topinspirerende talere, som indtager scenen på Centralværket i Aarhus til årets store TEDx-event. Dørene åbner kl. 10.00 og på eventen vil Signe Hegestand tale om, hvordan din tilknytningsstil fra barndommen har afgørende indflydelse på dit liv og på dit valg at partner.

TED er en non-profit-organisation, der organiserer events, som har formål at udbrede "idéer, der er værd at sprede". Siden 2006 har foredrag fra konferencerne været frit tilgængelige på internettet.  Talerne er på engelsk - det gælder også Signe Hegestands - og talerne kan streames live. Globalt behandler talerne en stadig bredere række af emner inden for forskning og anvendelse af videnskab og kultur. Hver enkelt taler får op til 18 minutter til at præsentere sine ideer på den mest opfindsomme og engagerende måde. Tidligere talere inkluderer Bill Clinton, Jane Goodall, Malcolm Gladwell, Al Gore, Gordon Brown, Richard Dawkins, Bill Gates, Googles skabere Larry Page og Sergey Brin, Jimmy Wales, såvel som mange Nobelprisvindere.

I starten af oktober udgiver Signe Hegestand bogen 'Psykisk vold - sådan kommer du videre', som er en bog til kvinder, der har været udsat for psykisk partnervold. Bogen er et overflødighedshorn af indsigter, gode råd, historier fra det virkelige liv og stærke værktøjer. I sin bog trækker Signe Hegestand både på personlige erfaringer, sin faglige kompetencer som psykolog og den dyrebare viden om psykisk vold, som hun har samlet i mødet med kvindelige klienter, der har befundet sig i det kviksand, som et psykisk voldeligt parforhold er.

Alle TEDx-konferencer arrangeres af frivillige og på licens fra TED. Der afholdes hvert år mere end totusinde TEDx-konferencer verden over, og du kan læse mere om TEDxAarhus her.

Hvis du har lyst til at blive inspireret inden for tidens hotte emner, kan du købe billetter her. Prisen er 530 kroner pr. billet inkl. billetgebyr, og det dækker både de 10 foredrag, forplejning, drikkevarer, kaffe og et glas vin, som du kan nyde sammen med trendsettere fra en bred vifte af brancher.

Læs interview med psykolog Signe Hegestand om tilknytningsstil >>
Køb bogen 'Psykisk vold - sådan kommer du videre' >>

Læs mere om TEDx i Aarhus den 5. oktober 2019 >>
Læs mere om TED på Wikipedia >>

Signe Hegestand Bogomslag 500x500