Ny bog på vej: 'Glad efter en narcissist' - læs forordet af Anne-Mette Barfod

Anne-Mette Barfod fra Powerkvinderne har skrevet forordet til Susanne Møbergs nye bog 'Glad efter en narcissist', som udkommer den 30. oktober 2019. Møberg har tidligere udgivet bogen 'Forelsket i en narcissist'

Anne Mette Barfod sorthvid

24. september 2019

FORORD: Narcissisten kan både være en mand og en kvinde, og vi møder dem alle vegne. Denne bog er skrevet til kvinder, som har tabt deres hjerte til en mand med narcissistiske træk. Bogen er en øjenåbner, for gennem læsningen får du indblik i, hvor altødelæggende det kan være at have et narcissistisk menneske så tæt inde på livet, som tilfældet er i en kærlighedsrelation. Mange ofre for en narcissist udvikler angst, depression og stress, og derfor er det ikke uden grund, at psykisk vold nu er blevet gjort strafbart på lige fod med fysisk vold.

Men forholdet er ikke kun skidt. Det kan også være fantastisk. Derfor er det så svært at komme fri og komme godt videre og blive glad igen. Helt grundlæggende er problemet med en narcissistisk partner, at han mangler empati, at magtbalancen i forholdet er skævt, og at han ikke er den person, han udgiver sig for at være. Udadtil kan han fremstå velfungerende og virke som et venligt, sympatisk, opmærksomt, hjælpsomt og charmerende menneske. Han kan være interessant og inspirerende. Men bag hans charmerende ydre gemmer der sig en manipulerende, kontrollerende, beregnende, grænseoverskridende, løgnagtig, truende og psykisk voldelig person.

Det er en del af hans spil at veksle mellem varm og kold, så han holder håbet om en lykkelig fremtid levende i dig, mens han krænker og skræmmer dig. Når narcissisten kører sit dobbeltspil og med lethed svinger ind og ud af rollerne som den forførende charmør og den beregnende tyran, kan du føle dig meget forvirret, skræmt, sårbar og alene med dine oplevelser. Men når du læser denne bog, finder du ud af, at du ikke er alene.

Det er en stor lettelse at møde forståelse og få en forklaring på, hvad det er, du er udsat for, og hvorfor du har det så skidt.

Når du har læst denne bog, vil du forhåbentlig love dig selv, at du aldrig nogensinde igen vil miste dig selv af frygt for at miste en anden.

Med det løfte til dig selv og med bogens mange indsigter vil du kunne finde vejen tilbage til kærligheden og blive glad igen.

'Glad igen efter en narcissist' af Susanne Møberg udkommer den 30. oktober 2019 på Møbergs forlag. Du har lnu muligheden for at købe bogen i forsalg til nedsat pris >> Prisen er normalt kr. 269,-. Lige nu kan du få den for kr. 225,-

Glad igen forside lille