Foredrag i Aarhus 14. november: Sådan genkender du en narcissist

Powerkvindernes samarbejdspartner Susanne Møberg holder den 14. november 2019 foredrag i Aarhus under overskriften 'Sådan genkender du en narcissist'. Susanne er forfatter til bogen 'Forelsket i en narcissist', og den 30. oktober udkommer hendes nye bog 'Glad efter en narcissist', som du lige nu kan købe i forsalg til en fordelagtig pris

Susanne Moeberg 425

Narcissister kan være vanskelige at gennemskue, det er som om de har to personligheder. De kan være charmerende, venlige og intelligente og tilsyneladende fungere godt udadtil. Men når man lærer dem at kende, vil man opdage, at de har en dybt problematisk adfærd med manipulation, kontrol og løgne. De har ingen empati, ingen forståelse eller respekt for andres grænser og behov, og de ødelægger de mennesker, der kommer tæt på.

Både mænd og kvinder, kan have det narcissistiske træk i personligheden, og vi møder dem alle vegne. Her er der primært fokus på den narcissistiske mand i parforholdet, men du vil også kunne genkende den narcissistiske kvinde og narcissisten i familien, i vennekredsen eller på arbejdspladsen.

Kom og hør coach, forfatter og underviser Susanne Møberg fortælle om, hvad der kendetegner en narcissists opførsel og adfærd, og hvordan det påvirker den, der er tæt på. Hør hvordan man kan komme fri af forholdet med selvværdet og værdigheden i behold. Foredraget henvender sig også til pårørende og fagfolk, der er tæt på forhold, hvor narcissisme er indblandet.

Susanne Møberg er en erfaren og inspirerende foredragsholder. Hun er uddannet pædagog med særlig interesse for psykologi og personlig udvikling. Hun er desuden uddannet coach, instruktør i mindfulness og har specialiseret sig i det sensitive og det narcissistiske personlighedstræk. Susanne er forfatter til tretten bøger - bl.a. bogen Forelsket i en narcissist?

Du kan tilmelde dig foredraget i Aarhus den 14. november 2019 her via FOF >>

'Glad igen efter en narcissist' af Susanne Møberg udkommer den 30. oktober 2019 på Møbergs forlag. Du har nu muligheden for at købe bogen i forsalg til nedsat pris >> Prisen er normalt kr. 269,-. Lige nu kan du få den for kr. 225,-

 Glad igen forside lille