Birgitte Baadegaard: Kvinde - søg jobbet og få det!

Birgitte Baadegaard er uddannet Sprøk og cand.merc. fra CBS og har en NLP Master fra NLP huset samt en Executive Coach fra The Coaching Company. Birgitte er desuden certificeret i personlighedstesten ProPerson, som giver et coachingforløb et optimalt afsæt.

Til daglig coacher og underviser Birgitte kvinder og mænd i jobsøgning og i at skabe fokus og klare mål for deres arbejdsliv. En nøglefaktor for Birgitte er, at ordet 'arbejdsliv' er ligeså vigtigt som ordet 'karriere', da Birgitte assisterer alle kvinder på alle ambitionsniveauer. 

Birgitte er forfatter til bogen ”Så søg det job – og få det!”, som er en håndbog for kvinder om jobsøgning. Bogen udkom den 1. november 2011. Samtidig er Birgitte kronikør i Berlingske Tidende.

Kronikker som f.eks. ”En Holmgang med Katrine”, ”Ikke uden mit navn og en ægtepagt” samt ”Kloge Åser og Trædemøller” griber fra forskellige vinkler fat i kvindeliv og kvinders vilkår.

Birgitte er mentor og kursusholder i Kvinfo og er med i organisationens ekspertdatabase. Hun har fokus på, at alle kvinder - uanset etnisk baggrund, uddannelse eller alder - skal blive stadig mere bevidste om sig selv, så de i øget grad kan overbevise arbejdsmarkedet om deres kompetencer og kvalifikationer.

Læs mere om Birgitte på Baadegaard.dk