Bliv klogere på psykisk vold og på, hvordan du finder vejen til sund kærlighed

Hvis du lever i et psykisk voldeligt parforhold, har du brug for viden om, hvad der sker for dig. Indsigt i dynamikkerne giver dig styrke til at finde tilbage til dig selv og tage livtag med den situation, du befinder dig i lige her og nu

Psykisk vold er usynlig og giver ingen blå mærker. Derfor lever alt for mange kvinder - og mænd - i psykisk voldelige forhold uden at vide, at de er udsat for partnervold. Volden tager gradvist til i styrke, så den bliver en form for normalitet i forholdet.

Første skridt til mere selvkærlighed er at blive opmærksom på, hvordan du kan kende symptomerne på psykisk vold. Dernæst har du brug for viden om, hvordan du kan styrke dig selv, markere dine grænser, slippe fri af volden og skabe et trygt liv for dig selv og dine eventuelle børn.

Hvis du lever i et psykisk voldeligt parforhold, kan det være nødvendigt at søge professionel hjælp, så du kan finde ud af, hvad der er op og ned i dit liv. Samtidig er der masser af viden at hente i bøger, som giver dig en oplevelse af ikke at stå alene med dine udfordringer. Powerkvinderne har i samarbejdet med Forlaget Powerpress udgivet en række bøger om psykisk vold, og du kan også købe bøger fra andre forlag i Power-Shoppen.dk

Bogudgivelse 15. marts 2022: Når drømmen er bristet er en selvhjælpsbog, henvendt til mennesker, som har lagt et nedbrydende og usundt parforhold bag sig, og som lider under de følelsesmæssige efterdønninger. Den er tænkt som en letlæst og seriøs hjælp til at forstå, hvad der har holdt én fast, og en hjælp til at få kontrol over sit eget liv tilbage og finde styrken og livsglæden igen. Forlaget Powerpress. Du kan købe bogen her >>

Vitha bog artikel

 

Signe Hegestand bogomslag uden kant 

Psykolog Signe M. Hegestand har i oktober 2019 udgivet bogen 'Psykisk vold - sådan kommer du videre.

I sin bog stiller Hegestand skarpt på de nynamikker og mønstre, der kendetegner et psykisk voldeligt forhold. Du får overblik over din egen situation, så du kan tage ansvar og komme godt videre.

Læs mere om psykolog Signe M. Hegestand >>

   

Psykolog Vitha Weitemeyer har udgivet bogen 'Forelsket i en drøm'.

Bogen beskriver samspillet i et usundt afhængighedsforhold – og giver dig redskaberne til at give slip på den tvangsmæssige afhængighed og skabe en ny virkelighed, hvor du ved, at du fortjener kærlighed, som den du er.

Læs mere om psykolog Vitha Weitemeyer >>

   
Glad igen forside lille

Coach Susanne Møberg udgiver bogen 'Glad igen efter en narcissist'.

Med bogen ønsker Susanne Møberg at hjælpe dig til at komme tilbage til kærligheden og tilliden til dig selv – og med tiden også tilbage til kærligheden og tilliden til en ny partner.

Læs mere om coach Susanne Møberg her >>

   
Slip fri af psykopatens kler 

Cand.mag. og performancetræner Gitte Lindholt har skrevet bogen 'Slip fri af psykopatens kløer'.

Emner som psykopati, PTSD, børnene, egenomsorg og mænd bliver belyst med fagafsnit, interviews og ikke mindst historier fra virkelighedens verden. Du får professorens, psykiaterens, advokatens, psykologens m.fl. bedste råd til, hvordan du kommer videre.

Læs mere om Gitte Lindholt >>

   
Elsker du en tyran forside 1

Coach Annie Kaszina har udgivet bogen 'Elsker du en tyran?', som giver dig værktøjer til at få dit liv tilbage på sporet

Find ud af, hvorfor din partner gør dig så ULYKKELIG, hvorfor jeres forhold IKKE fungerer og aldrig kommer til det – og hvad DU skal gøre for at få dit liv tilbage på rette spor.

Læs mere om Annie Kaszina >>

   
Drmmemanden pressefoto  

'Drømmemanden' er skrevet som en 'mobog', hvilket vil sige en bog, der er nedfældet direkte på mobilen.

Hun kunne være 'the girl next door', der bag sit smukke ydre gemmer på en frygtelig hemmelighed. Det kunne være din veninde, din datter, din kusine eller din tante - for hvert år udsættes tusindvis kvinder for vold bag hjemmets fire vægge.

   
 Vold uden mrker forside  

Grit Niklasson har skrevet romanen 'Vold uden mærker'.

Længslen efter kærlighed, nærhed og tryghed fører Birgit igennem det ene ensomme ægteskab og parforhold efter det andet. Hun forelsker sig i mænd, der ikke viser hende den interesse, som hun så intenst søger – indtil hun møder Holger, som overtager hele hendes liv.

   
 Forelsket i en narcissist  

Coach Susanne Møberg  har skrevet bogen 'Forelsket i en narcissist'.

Den skadelige narcissistiske mand er vanskelig at gennemskue. Det er som om, han har to personligheder, hvoraf kun den ene viser sig for den, der er følelsesmæssigt tæt på.

Læs mere om Susanne Møberg her >>

   
Undskyld du slog mig skat 425

Mariann Salskov har skrevet bogen 'Undskyld du slog mig, skat - dominoeffekten af partnervold'

Det er ikke kun den voldsudsatte kvinde, der bliver ramt, når hun møder en knytnæve. Volden rammer også hendes familie, kolleger, venner og naboer, som alle er ufrivillige vidner til kvindens ulykke.

   
Far i klemme forside 01062018 425

Cand.mag. Bruno Skibbild har skrevet denne hverdagsgyser med titlen 'Far i klemme'.

HVERDAGSGYSER: Sæt dig godt til rette i sofaen med denne bog og en god kop kaffe, men vær forberedt på, at du kan få brug for en stiv Whisky.

Dette er fortællingen om en fars kamp imod myndigheder, fagfolk og embedsmænd – en kamp for at få lov til at beskytte sine børn – imod de samme myndigheder.

   

 

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce