Drømmemanden

Drømmemanden - en mobog om et voldeligt parforhold

I denne bog kommer du helt ind under huden på en ung kvinde, der dag for dag bliver nedbrudt i et voldeligt forhold. Banket, truet og stalket af den mand, hvis kærlighed hun drømmer om

Drommemanden

Hun kunne være ’the girl next dook’. Naboen, der bag sit smukke ydre gemmer på en frygtelig hemmelighed. Det kunne være din veninde, din datter, din kusine eller din tante - for hvert år udsættes tusindvis kvinder for vold bag hjemmets fire vægge.

Denne bog er en ’mobog’ – eller en mobilbog i dagbogsform. Forfatteren har skrevet bogen på sin mobil, mens hun gennemlevede et voldeligt forhold og forsøgte at overleve den stalking, hun var udsat for, da hun endelig vristede sig fri af voldens lænker.

Som læser sidder du måske og får lyst til at råbe, at hun skal væk, væk, væk. Det er ikke til at holde ud, at hun ikke går. Men måske er det, fordi hun har et voldsomt behov for at være elsket. Måske er det fordi, hun søger tryghed. Måske er det fordi, hun er forelsket i forestillingen om, hvor godt hun kunne få det sammen med sin drømmemand, hvis bare han ikke slog så hårdt.

Forfatteren er fanget i et vakuum mellem det perfekte og kaos. På yder-siden er hun perfekt med det perfekte rækkehus, stålgråt interiør og marmor, der skinner. Hvis du mødte hende, ville du tænke, at hun levede et fuldstændig fantastisk liv. Men inden i er hun kaos.

Hun håber så inderligt på at blive elsket. Måske er det derfor hun bliver, indtil den dag, det går op for hende, at hvis hun bliver, så kan det være slutningen på hendes liv. I det øjeblik hun går, tager hun ansvar for sit liv.

Shop bogen