Elsker du en tyran?

Elsker du en tyran?

Find ud af, hvorfor din partner gør dig så ULYKKELIG, hvorfor jeres forhold IKKE fungerer og aldrig kommer til det – og hvad DU skal gøre for at få dit liv tilbage på rette spor

Elsker du en tyran forside 1

Du forelskede dig i en charmerende mand, men han opfører sig stadig mere forfærdeligt over for dig. Alligevel har du svært ved at tro, at han virkelig er en tyran. Selv om han behandler dig som om, du er lavet af cellofan, tror du stadig, at der er masser af kærlighed mellem jer. Jeres forhold befinder sig i et dødvande, men du holder fast i håbet om, at I vil leve lykkeligt til jeres dages ende, hvis bare DU gør dig lidt mere umage.

I et psykisk voldeligt parforhold kan du føle dig elsket den ene dag og hadet den næste. Din partners sindsstemninger skifter, og du har på fornemmelsen, at det er din skyld. Hvis du lever sådan, er chancen for et lykkeligt liv større, hvis du går fra ham, end hvis du bliver sammen med ham til den bitre ende. En tyrannisk mand ønsker nemlig ikke at gøre dig lykkelig. Han vil have magt over dig, og din vej til frihed er at gennemskue dynamikken i jeres parforhold.

Den britiske coach Annie Kaszina lægger ikke fingre imellem i denne bog, hvor hun med humor, indsigt og kærlig omsorg får dine øjne op for, hvad der sker i dit liv, hvis du elsker en tyran. Hun har selv levet 20 år i et psykisk voldeligt forhold, og i dag brænder hun for at styrke kvinder, der lever i frygt for næste raserianfald, trusler, nedgøringer, kolde blikke, tavse miner og sønderlemmende kritik. I mere end 10 år har hun hjulpet flere tusinde kvinder til at skabe et liv uden psykisk vold. Bogen henvender sig til kvinder, som lever sammen med tyranniske mænd, men den kan også læse af andre, som befinder sig i et psykisk voldeligt parforhold.

Alle mennesker fortjener kærlighed og respekt. ’Elsker du en tyran’ er din guide på rejsen til sund kærlighed, tryghed og glæde i dit liv - et liv, hvor du kan blomstre som den kvinde, du er.