Få personlig rådgivning

Få personlig rådgivning, hvis du er udsat for psykisk vold

Powerkvinderne samarbejder med psykologer, terapeuter og andre, som kan rådgive dig, hvis du er udsat for psykisk vold

 

Psykolog Vitha Weitemeyer
SØBORG: Vitha Weitemeyer er praktiserende psykolog i Søborg med særligt fokus på temaet kvinder der elsker for meget. Hun har skrevet bogen: 'Forelsket i en drøm'.

    

Psykoterapeut Christian Carl Christiansen
KØBENHAVN: Christian er mentor, psykoterapeut og cand.merc. Han har fokus på økonomisk vold og svære relationer til mennesker med kontrollerende, dominerende og manipulerende træk.

Psykolog Janna Sonne
KØBENHAVN: Janna Sonne har fokus på nære relationer, partnervold og misbrugsproblemer. Hun er autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening.

Psykolog Signe Hegestand
AARHUS: Signe M. Hegestand er privat praktiserende psykolog i Århus C. Gennem sine studier og i sit arbejde har hun særligt beskæftiget sig med to temaer: Hvordan kommer vi til at leve meningsfulde liv? Og hvordan påvirker vores opvækst vores relationer fremad i livet?

Coach og forfatter Susanne Møberg
EBELTOFT: Susanne Møberg har specialiseret sig i det sensitive karaktertræk samt det narcissistiske personlighedstræk. Hun holder kurser og foredrag, tilbyder personlige samtaler og er forfatter til bogen 'Forelsket i en narcissist', udgivet 2017.

Anne-Cathrine Blegvad
VEDBÆK: Anne-Cathrine Blegvad hjælper dig med at bryde uhensigtsmæssige mønstre, finde troen på dig selv og opnå livsglæde. Hvis du er - eller har været - udsat for psykisk vold, har du brug for at finde styrken i dig selv, så du kan skabe det liv, du gerne vil leve.

 

Annie Kaszina
STORBRITTANIEN: International coach inden for psykisk vold og forfatter til bogen Elsker du en tyran