Gitte Lindholt, performancecoach og cand.mag i teatervidenskab

Gitte Lindholt er forfatter, foredragsholder og performancecoach. Hun er uddannet cand.mag. i Teatervidenskab med bifag i Moderne Kultur, Kulturjournalistik og Kulturlivets Institutioner ved Københavns Universitet

Gitte Lindholt

Gitte Lindholt er uddannet cand.mag. i Teatervidenskab med bifag i Moderne Kultur, Kulturjournalistik og Kulturlivets Institutioner ved Københavns Universitet.

I 2015 blev hun Certificeret Executive coach og Teamcoach ved Jane Blichman Leadership & Coaching Institute og har gennemført over 300 sessions.

I 2016 startede hun sin enkeltmandsvirksomhed og blev i 2017 Ekstern Lektor ved Institut for Teknologi og Innovation, SDU Odense.

Gitte har specialiseret sig i Storytelling gennem sine studier ved Liverpool John Moores University. Hun er tidligere højskolelærer og har instrueret over 20 teaterforestillinger samt arbejdet og turneret som instruktørassistent for Eugenio Barba (Sonningprismodtager) i både Sydamerika og Europa med Odin Teatret i Holstebro.

Gitte har sammenlagt 10 års erfaring som karrierekonsulent ved private aktører og livslang erfaring med at få mennesker til at shine og komme ud over rampen.

Gitte Lindholt er foredragsholder og forfatter til bogen 'Slip fri af psykopatens kløer'.

Slip fri af psykopatens kler

 

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce