Kursus i positiv kommunikation

Positiv kommunikation er en måde at tale og lytte til andre på, som fremmer et godt samarbejde og skaber tillid. Positiv kommunikation handler om at være åben, ærlig og respektfuld over for andre, og om at fokusere på det, der er godt og muligt, i stedet for det, der er dårligt og umuligt

LÆS ANBEFALING AF KURSUS I POSITIV KOMMUNIKATION

En måde at illustrere positiv kommunikation på er at tænke på solsikken, der drejer sig mod lyset. Solsikken har brug for solens varme og energi for at vokse og blomstre. Den følger solens bevægelse på himlen og vender altid sit ansigt mod den. På samme måde kan vi som mennesker vælge at dreje os mod det positive i vores liv og i vores relationer. Vi kan vælge at se det bedste i os selv og i andre, og vi kan vælge at udtrykke vores anerkendelse, taknemmelighed og ros.

Positiv kommunikation hjælper os også med at finde gode løsninger på de udfordringer, vi møder. I stedet for at kritisere, bebrejde eller angribe andre, når vi er uenige eller har et problem, kan vi kommunikere konstruktivt. Vi kan stræbe efter at finde en løsning, der tilfredsstiller både vores egne og andres behov og interesser. For at det skal lykkes, skal vi være villige til at lytte til andres synspunkter, forstå deres følelser og behov, og finde fælles mål og værdier. Vi skal også være villige til at dele vores egne synspunkter, følelser og behov på en respektfuld måde, uden at dømme eller kræve.

Positiv kommunikation er en færdighed, som vi alle kan lære og øve os på. Det kræver bevidsthed, vilje og mod at kommunikere positivt, men det giver også mange fordele. Positiv kommunikation kan forbedre vores selvværd, vores relationer, vores arbejdsglæde og vores livskvalitet.

Hvis du vil vide mere eller booke et foredrag eller et kursus til din arbejdsplads kontakt:

Anne-Mette Barfod, stifter af Powerkvinderne
Cand.polit og journalist
Telefon +45 3011 9693
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Anne-Mette holder kurser, workshops og foredrag om positiv kommunikation sammen med skuespiller og performancetræner Birgitte Raaberg. Det kan du læse mere om på PositivKommunikation.dk

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce