Kurser i personlig kommunikation og gennemslagskraft

På vores kurser i personlig kommunikation lærer du at brænde igennem som dig selv med dit budskab og det, du har på hjerte

Kommunikation site

Fortæl din personlige historie
- så folk bliver nysgerrige og husker dine ord!
Dit liv og din karriere er en spændende historiefortælling, hvis du forstår at trække de vigtige elementer frem og opbygge historien med dramatiske virkemidler og et godt billedsprog. Det handler om, at du skal "caste" dig selv som den person, du er - og gerne vil være - og finde de personlige historier, milepæle og anekdoter frem, der gør dig unik.
Læs mere her

Tag ordet som introvert
Vi lever i en verden, hvor det ekstroverte ideal hersker. Derfor får stille piger allerede i folkeskolen at vide, at de skal sige mere, og i gymnasiet findet de ud af, at det går ud over karaktererne, hvis de ikke deltager aktivt mundtligt. Som voksne mister de stille kvinder karrieremuligheder, fordi vi har en kultur, hvor det ekstroverte bliver belønnet. På dette kursus lærer du at tage ordet som introvert på den gode måde.
Læs mere her

Få større gennemslagskraft som taler
- så du bliver set, hørt og forstået!
Vil du være bedre til at holde en tale for en større forsamling? Savner du inspiration – og mod – til at præsentere dine idéer? Har du lyst til at sige din mening på den gode måde – både privat og på arbejde? Så er dette kursus noget for dig.
Læs mere her

Styrk din skrivekunst
- så du bliver læst og forstået
Vi skriver alle sammen mange ord hver eneste dag – men hvor mange af dem bliver læst og forstået. De fleste kan blive bedre til at formulere sig, så budskabet trænger igennem - både privat og på arbejdspladsen. Vi tilbyder et kursus, hvor du i professionelt selskab får journalistiske værktøjer til at skrive - så dit budskab når målgruppen, og du bliver læst og forstået.
Læs mere her

Indtag scenen med personlig power
- og styrk dit budskab med dit kropssprog
Styrk din personlige power ved at være bevidst om dit kropssprog. I samarbejde med en skuespiller og en professionel kommunikationsrådgiver får du værktøjer til at slappe af og indtage scenen, når du er i "rampelyset".
Læs mere her

Kommunikation for akademikere
- bliv en stærk formidler af dit fag!
Effektive værktøjer til faglig formidling giver dig gode kort på hånden og personlig gennemslagskraft. På dette kursus får du redskaber til at formidle din viden, så den bliver brugbar og relevant for ikke-fagfæller - uden at det går ud over din faglighed! Kurset er målrettet akademikere, forskere og andre højtuddannede.
Læs mere her

Personlig branding
- du er unik!
"What makes us unique makes us successful!" På dette kursus i personlig branding får du værktøjer og inspiration til at bruge dig selv, dine talenter og din personlighed optimalt i din karriere. Det handler om, at du skal fokusere på, hvad det er, der gør netop dig unik - og adskiller dig fra alle os andre. Du får mulighed for at spore dig ind på din passion, dine jobønsker og dine vækstmuligheder og får værktøjer til at brande dig selv.
Læs mere her

Find kammertonen
og tal med respekt for dig selv og andre
Det meste bøvl skyldes dårlig eller mangefuld kommunikation. Det gælder i privatlivet. Det gælder på jobbet. På dette kursus får du værktøjer til at kommunikere med respekt for dig selv og andre, så du møder mennesker i øjenhøjde. Der ryger hurtigt en finke af panden, og på mange arbejdspladser er der sladder i krogene. Måske er der også kolleger, som kommer med stikpiller. På dette kursus får du viden om, hvad du selv kan gøre for at kommunikere på den gode måde.
Læs mere her

Skriv en fagbog, så du får dit budskab ud
Har du en forfatter i maven, så er du ikke alene. Men for mange er der langt fra tanke til handling. En bog er det bedste visitkort, du kan have med, når du skal kommunikere dit budskab. Når du har skrevet en god bog om det emne, du brænder for, så bliver du taget alvorligt, når du tager ordet i forsamlinger. Samtidig er din bog en effektiv måde at brande dig selv på, så du fremstår som en kapacitet på dit område - uanset om du er CEO, pædagog eller har en helt tredje jobtitel.
Læs mere her

For yderligere information kontakt venligst:

Anne-Mette Barfod
Direktør, cand.polit og journalist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel.: +45 3011 9693