Kurser i personlig kommunikation

På vores kurser i personlig kommunikation lærer du at brænde igennem med dit budskab og det, du har på hjerte

Personlig kommunikation 1

Fortæl din personlige historie
- så folk bliver nysgerrige og husker dine ord!
Dit liv og din karriere er en spændende historiefortælling, hvis du forstår at trække de vigtige elementer frem og opbygge historien med dramatiske virkemidler og et godt billedsprog. Det handler om, at du skal "caste" dig selv som den person, du er - og gerne vil være - og finde de personlige historier, milepæle og anekdoter frem, der gør dig unik.
Læs mere her

Få større gennemslagskraft som taler
- så du bliver set, hørt og forstået!
Vil du være bedre til at holde en tale for en større forsamling? Savner du inspiration – og mod – til at præsentere dine idéer? Har du lyst til at sige din mening på den gode måde – både privat og på arbejde? Så er dette kursus noget for dig.
Læs mere her

Styrk din skrivekunst
- så du bliver læst og forstået
Vi skriver alle sammen mange ord hver eneste dag – men hvor mange af dem bliver læst og forstået. De fleste kan blive bedre til at formulere sig, så budskabet trænger igennem - både privat og på arbejdspladsen. Vi tilbyder et kursus, hvor du i professionelt selskab får journalistiske værktøjer til at skrive - så dit budskab når målgruppen, og du bliver læst og forstået.
Læs mere her

Indtag scenen med personlig power
- og styrk dit budskab med dit kropssprog
Styrk din personlige power ved at være bevidst om dit kropssprog. I samarbejde med en skuespiller og en professionel kommunikationsrådgiver får du værktøjer til at slappe af og indtage scenen, når du er i "rampelyset".
Læs mere her

Kommunikation for akademikere
- bliv en stærk formidler af dit fag!
Effektive værktøjer til faglig formidling giver dig gode kort på hånden og personlig gennemslagskraft. På dette kursus får du redskaber til at formidle din viden, så den bliver brugbar og relevant for ikke-fagfæller - uden at det går ud over din faglighed! Kurset er målrettet akademikere, forskere og andre højtuddannede.
Læs mere her

Personlig branding
- du er unik!
"What makes us unique makes us successful!" På dette kursus i personlig branding får du værktøjer og inspiration til at bruge dig selv, dine talenter og din personlighed optimalt i din karriere. Det handler om, at du skal fokusere på, hvad det er, der gør netop dig unik - og adskiller dig fra alle os andre. Du får mulighed for at spore dig ind på din passion, dine jobønsker og dine vækstmuligheder og får værktøjer til at brande dig selv.
Læs mere her

Stop dreaming - start living!
Drømmer du om at lave noget andet, end det du gør i dag? Er du moden til et spring op ad karrierestigen? Ønsker du større harmoni mellem job, familie og karriere? Så får du nu muligheden. Vi tilbyder et kursus på fire moduler til kvinder, der vil mere...
Læs mere her...

Personligt ledelse og branding
Du er unik. Vær chef i dit eget liv og skab en karriere efter dit eget hoved! På dette kursus sætter vi fokus på, hvad det er, der gør dig unik på jobmarkedet, i politik, som iværksætter - eller hvor du slår dine folder. Du får værktøjer til at lægge en plan for personligt lederskab og branding, udvise handlekraft og skabe resultater i dit liv med personlig gennemslagskraft.
Læs mere her...

Tilbage til oversigten

For yderligere information kontakt venligst:

Anne-Mette Barfod
Direktør, cand.polit og journalist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel.: +45 3011 9693