Kurser i personlig management

På vores kurser i personlig management får du værktøjer til at bruge din tid, din energi og dine penge på den bedste måde, så du skaber det liv og den hverdag, du gerne vil have

Management site

Forhandlingsteknik for kvinder- sådan skaber du resultater!

En ny kontrakt, lønforhandling, fleksibel arbejdstid, møde med banken, ægtepagt, barns første sygedage... der er mange ting, som kræver, at du som kvinde er i stand til at forhandle en god deal i hus. Det kræver, at du gør op med pænheden og flinkeskolen, sætter dig et mål og går efter at skabe et godt resultat både for dig selv og din forhandlingspartner. Få de værktøjer, du har brug for på dette kursus i forhandlingsteknik for kvinder.
Læs mere her

Brug din tid rigtigt- så du får tid til dig selv!

Kalenderen er fyldt til bristepunktet, huskelisterne hober sig op på skrivebordet - og du savner tid til dig selv og til selvstændige tanker. Måske føler du mest af alt, at du har brug for at trykke på en pauseknap midt i dit travle liv. På dette kursus får du værktøjer til at få styr på din tid og dine prioriteringer, så du får god ro i maven og personligt overskud.
Læs mere her

Vind økonomisk frihed - og få overskud til dig selv!

Styrk dit selvværd og få overskud til dig selv. På dette kursus i økonomi får du værktøjer til at skabe overblik over din personlige økonomi, så du får råd til at leve det liv, du drømmer om. Vink farvel til søvnløse nætter med økonomiske spekulationer.
Læs mere her

Tilbage til oversigten

For yderligere information kontakt venligst:

Anne-Mette Barfod
Direktør, cand.polit og journalist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel.: +45 3011 9693