Kurser i personligt leadership

Vi tilbyder kurser i personligt leadership. Formålet er at klæde dig godt på til at tage ansvar for dit liv, dit job, din karriere og alt det, du gerne vil skabe

Leadership dronning site

Stop dreaming - start living!

Drømmer du om at lave noget andet, end det du gør i dag? Er du moden til et spring op ad karrierestigen? Ønsker du større harmoni mellem job, familie og karriere? Så får du nu muligheden. Vi tilbyder et kursus på fire moduler til kvinder, der vil mere...
Læs mere her...

Personlig ledelse og branding

Du er unik. Vær chef i dit eget liv og skab en karriere efter dit eget hoved! På dette kursus sætter vi fokus på, hvad det er, der gør dig unik på jobmarkedet, i politik, som iværksætter - eller hvor du slår dine folder. Du får værktøjer til at lægge en plan for personligt lederskab og branding, udvise handlekraft og skabe resultater i dit liv med personlig gennemslagskraft.
Læs mere her...

Styrk dit personlige leadership
- og sæt dagsordenen i dit eget liv!

Alt for mange kvinder oplever, at hensynet til andre mennesker vejer så tungt, at der ikke er ret meget tid til overs til at forkæle sig selv. Men når du styrter rundt for at opfylde dine børns, kollegers, venners, families, partners og alle mulige andres behov, så glemmer du det vigtigste, nemlig, at du kun kan være noget for andre, hvis du selv har personlig power. På dette kursus får du værktøjer til at sætte dagsordenen i dit eget liv.
Læs mere her

Personlig branding- du er unik!

"What makes us unique makes us successful!" På dette kursus i personlig branding får du værktøjer og inspiration til at bruge dig selv, dine talenter og din personlighed optimalt i din karriere. Det handler om, at du skal fokusere på, hvad det er, der gør netop dig unik - og adskiller dig fra alle os andre. Du får mulighed for at spore dig ind på din passion, dine jobønsker og dine vækstmuligheder og får værktøjer til at brande dig selv.
Læs mere her

Hvad brænder du for?Find dit personlige drive!

Lever du det liv, du ønsker dig, eller har du en passion, som du har gemt væk på den bagerste hylde i skabet? Måske er det tid til at finde passionen frem og vække den til live, så du kan finde dit personlige drive og skabe et liv og en karriere, hvor du har hjertet med.
Læs mere her

Tilbage til oversigten

For yderligere information kontakt venligst:

Anne-Mette Barfod
Direktør, cand.polit og journalist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel.: +45 3011 9693