Stop dreaming - start living

Drømmer du om at lave noget andet, end det du gør i dag? Er du moden til et spring op ad karrierestigen? Ønsker du større harmoni mellem job, familie og karriere? Så får du nu muligheden.

Leadership dronning site

Powerkurset Stop dreaming - start living giver dig inspiration og værktøjer til at skabe et liv efter dit eget hoved. Alt for ofte går vi rundt og drømmer om at lave noget andet, eller gøre noget nyt, men tit er det svært at sætte handling bag drømmen. Med dette kursus inspirerer vi til handlekraft, så du skaber det liv, du ønsker dig.

Trin 1: Gå efter passionen - og sæt dig et personligt mål!
"For at kunne score må du have et mål". På dette trin får du redskaber til at konkretisere dine drømme, sætte dig et personligt mål og skabe det liv, du selv ønsker dig.

Trin 2: Tænk kreativt - og læg din personlige strategi
Ud fra dit personlige mål lægger du en motiverende strategi. Din personlige strategi er dit værktøj til at gøre dit mål til virkelighed. Du får idéer til at ryste hovedet på en ny måde og finde utraditionelle og individuelle veje til dit mål. Samtidig får du lejlighed til at sætte billeder på det liv, du ønsker dig, så du får en klar fornemmelse af, hvor du vil hen - og hvorfor.

Trin 3: Få dit budskab ud
På trin 3 får du redskaberne til større personlig gennemslagskraft. Du lærer at formidle dit personlige budskab, gennemføre en mundtlig præsentation og overvinde den sceneskræk, som vi alle sammen kæmper med i større eller mindre grad.

Trin 4: Din personlige handlingsplan
Din personlige handlingsplan rummer deadlines for de initiativer og tiltag, som du har valgt at sætte i søen. Du får naturligvis også mulighed for at danne netværk med powerkvinder, der kan holde dig til ilden - også når kurset er slut.

Tilbage til oversigten

For yderligere information kontakt venligst:

Anne-Mette Barfod
Stifter, cand.polit og journalist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel.: +45 3011 9693

 

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce