Kurser i personlig power og gennemslagskraft

På vores kurser i personlig power og gennemslagskraft klæder vi dig på til at brænde igennem som dig selv, så du får modet til at tage ordet og stå fast på dine synspunkter

Gennemslagskraft site

Skab din personlige stil
- og styrk din gennemslagskraft
Det er en gammel sandhed, at klæder skaber folk, og at du med din personlige stil fortæller historien om dig selv. På kurset får du inspiration til at klæde dig på til personlig succes ved at skabe din egen stil. Moden er typisk masseproduktion, men du er unik.
Læs mere her

Primetime'ere
- stærke kvinder i den bedste sendetid
Der er alt for mange kvinder, som stille og roligt føler sig mere og mere usynlige, når de kommer lidt op i alderen. Dette på trods af at kvinder 50+ er sundere, stærkere og lever længere end nogensinde før. På dette kursus stiller vi skarpt på dine styrker, din livserfaring og din personlige power når du er fyldt 50.
Læs mere her

Og jeg mener, hvad jeg siger
- lær at stå fast på dine synspunkter!
Vi er mange, der kun kender det alt for godt: Vi udtrykker vores synspunkter, hvorpå vi bliver overhørt eller kommer direkte i stiv modvind. Det kan resultere i, at vi bøjer nakken. På dette kursus får du powerværktøjer til at sige, hvad du mener på den gode måde og stå fast på det, du tror på - samtidig med at du giver plads til andres synspunkter.
Læs mere her

Sælg dig selv
- og det, du har at tilbyde!
Vi har alle noget at sælge uanset om det er et politisk budskab, en vare, vores idéer på jobbet eller noget helt fjerde. Det kræver mod at sælge sig selv, men når du er i stand til det på den gode måde, ligger verden for dine fødder. Alt for mange kvinder tøver med at være udfarende og skabe nye kontakter. På dette kursus får du værktøjer til at få succes med personligt salg og networking.
Læs mere her

Overvind din sceneskræk
- og tag publikum med storm!
Frygten for at tale i en større forsamling kan give dig mundkurv på! På dette kursus får du værktøjer til at overvinde din sceneskræk, så du kan tage ordet og brænde igennem - uden at hjertet sidder helt oppe i halsen.
Læs mere her

Tilbage til oversigten

For yderligere information kontakt venligst:

Anne-Mette Barfod
Direktør, cand.polit og journalist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel.: +45 3011 9693