Få personlig rådgivning

Få personlig rådgivning, hvis du er udsat for psykisk vold

Powerkvinderne samarbejder med psykologer, terapeuter, økonomiske rådgivere og andre, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du er udsat for psykisk vold

 

Psykolog Vitha Weitemeyer
SØBORG OG HILLERØD: Vitha Weitemeyer er praktiserende psykolog i Søborg med særligt fokus på temaet kvinder der elsker for meget. Hun har skrevet bogen: 'Forelsket i en drøm'.

    

Psykoterapeut Christian Carl Christiansen
KØBENHAVN: Christian er mentor, psykoterapeut og cand.merc. Han har fokus på økonomisk vold og svære relationer til mennesker med kontrollerende, dominerende og manipulerende træk.

Psykolog Janna Sonne
KØBENHAVN: Janna Sonne har fokus på nære relationer, partnervold og misbrugsproblemer. Hun er autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening.

Signe Hegestand green

Psykolog Signe Hegestand
AARHUS: Signe M. Hegestand er privat praktiserende psykolog i Århus C. Gennem sine studier og i sit arbejde har hun særligt beskæftiget sig med to temaer: Hvordan kommer vi til at leve meningsfulde liv? Og hvordan påvirker vores opvækst vores relationer fremad i livet? Signe Hegestand er forfatter til bogen 'Psykisk vold - sådan kommer du videre'

Coach og forfatter Susanne Møberg
GRENAA: Susanne Møberg har specialiseret sig i det sensitive karaktertræk samt det narcissistiske personlighedstræk. Hun holder foredrag, tilbyder personlige samtaler - også på telefon - og er forfatter til bogen 'Forelsket i en narcissist', 2017 og bogen 'Glad igen efter en narcissist', 2019.

Anne Cathrine Blegvad mini

Psykolog Anne-Cathrine Blegvad
VEDBÆK: Anne-Cathrine Blegvad hjælper dig med at bryde uhensigtsmæssige mønstre, finde troen på dig selv og opnå livsglæde. Hvis du er - eller har været - udsat for psykisk vold, har du brug for at finde styrken i dig selv, så du kan skabe det liv, du gerne vil leve.

 

Coach Annie Kaszina
STORBRITTANIEN: International coach inden for psykisk vold og forfatter til bogen Elsker du en tyran

Lone Eriksen mini
 
Økonomisk rådgiver Lone Eriksen
LYNGBY og ODENSE: Privatøkonomisk rådgiver og mentor for kvinder  
Maja Saxkjaer mini
 

Psykoterapeut Maja Saxkjær
ROSKILDE: Psykoterapeut med fokus på personlighedsforstyrrelser, misbrug og psykisk vold


 

Anna 2

Psykoterapeut Anna Gjerluf
KØBENHAVN: Psykoterapeut Anna Gjerluf har i mange år arbejdet med mennesker, der har været udsat for misbrug eller psykisk og fysisk vold.