Få personlig rådgivning, hvis du er udsat for psykisk vold

Powerkvinderne samarbejder med psykologer, terapeuter, økonomiske rådgivere og andre, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du er udsat for psykisk vold

Vitha Weitemeyer 2022  

Psykolog Vitha Weitemeyer

GILLELEJE: Vitha Weitemeyer er praktiserende psykolog i Gilleleje med særligt fokus på temaet kvinder der elsker for meget. Forfatter til 'Forelsket i en drøm'. som udkom i 2015. Februar 2022 udkommer 'Når drømmen er bristet'.

    

Psykoterapeut Christian Carl Christiansen

KØBENHAVN: Christian er mentor, psykoterapeut og cand.merc. Han har fokus på økonomisk vold og svære relationer til mennesker med kontrollerende, dominerende og manipulerende træk.

   
Signe Hegestand green

Psykolog Signe Hegestand

AARHUS: Signe M. Hegestand er privat praktiserende psykolog i Århus C. Gennem sine studier og i sit arbejde har hun særligt beskæftiget sig med to temaer: Hvordan kommer vi til at leve meningsfulde liv? Og hvordan påvirker vores opvækst vores relationer fremad i livet? Signe Hegestand er forfatter til bogen 'Psykisk vold - sådan kommer du videre'

   
Anne Cathrine Blegvad mini

Psykolog Anne-Cathrine Blegvad

CHARLOTTENLUND: Anne-Cathrine Blegvad hjælper dig med at bryde uhensigtsmæssige mønstre, finde troen på dig selv og opnå livsglæde. Hvis du er - eller har været - udsat for psykisk vold, har du brug for at finde styrken i dig selv, så du kan skabe det liv, du gerne vil leve.

 

Coach Annie Kaszina

STORBRITTANIEN: International coach inden for psykisk vold og forfatter til bogen Elsker du en tyran


 
 
Maja Saxkjaer mini
 

Psykoterapeut Maja Saxkjær

ROSKILDE: Psykoterapeut med fokus på personlighedsforstyrrelser, misbrug og psykisk vold


 

Anna 2

Psykoterapeut Anna Gjerluf

KØBENHAVN: Psykoterapeut Anna Gjerluf har i mange år arbejdet med mennesker, der har været udsat for misbrug eller psykisk og fysisk vold.

 Bettina Vestergaard 1

 

Skilsmissekonsulent Bettina Vestergaard

HILLERØD: Bettina Vestergaard hjælper familier, der står over for deres livs krise: Skilsmissen. Især hvis der er børn involveret, kan denne tid være kaotisk, uoverskuelig og turbulent for alle parter - og specielt for barnet

 

   
 Majbritt Kristensen 200  

Psykoterapeut Majbritt Kristensen
AALBORG: Majbritt Kristensen har specialiseret sig i psykisk vold og i voldens eftervirkninger. Hun stiller skarpt på, hvorfor vi føler os så ramt, og hvordan vi styrker vores selvværd og kommer godt videre i livet.

   
 Mille Dalsgaard 2 Barndomskriger Mille Dalsgård
Mille Dalsgård er stifter af Barndomskriger.dk, som beskæftiger sig med at hjælpe mennesker, der er vokset op hos følelsesmæssigt umodne og narcissistiske forældre. Mille bruger sine egne erfaringer og al den viden, hun har samlet om, hvordan det eksempelvis er at være 'familiens sorte får' og føle sig udstødt.
   
   
   
   

 

 

 

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce