Få personlig rådgivning

Få personlig rådgivning, hvis du er udsat for psykisk vold

Powerkvinderne samarbejder med psykologer, terapeuter, økonomiske rådgivere og andre, som kan hjælpe dig godt videre, hvis du er udsat for psykisk vold

 

Psykolog Vitha Weitemeyer

HILLERØD: Vitha Weitemeyer er praktiserende psykolog i Søborg med særligt fokus på temaet kvinder der elsker for meget. Hun har skrevet bogen: 'Forelsket i en drøm'.

    

Psykoterapeut Christian Carl Christiansen

KØBENHAVN: Christian er mentor, psykoterapeut og cand.merc. Han har fokus på økonomisk vold og svære relationer til mennesker med kontrollerende, dominerende og manipulerende træk.

Psykolog Janna Sonne

KØBENHAVN: Janna Sonne har fokus på nære relationer, partnervold og misbrugsproblemer. Hun er autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening.

Signe Hegestand green

Psykolog Signe Hegestand

AARHUS: Signe M. Hegestand er privat praktiserende psykolog i Århus C. Gennem sine studier og i sit arbejde har hun særligt beskæftiget sig med to temaer: Hvordan kommer vi til at leve meningsfulde liv? Og hvordan påvirker vores opvækst vores relationer fremad i livet? Signe Hegestand er forfatter til bogen 'Psykisk vold - sådan kommer du videre'

Coach og forfatter Susanne Møberg

GRENAA: Susanne Møberg har specialiseret sig i det sensitive karaktertræk samt det narcissistiske personlighedstræk. Hun holder foredrag, tilbyder personlige samtaler - også på telefon - og er forfatter til bogen 'Forelsket i en narcissist', 2017 og bogen 'Glad igen efter en narcissist', 2019.

Anne Cathrine Blegvad mini

Psykolog Anne-Cathrine Blegvad

CHARLOTTENLUND: Anne-Cathrine Blegvad hjælper dig med at bryde uhensigtsmæssige mønstre, finde troen på dig selv og opnå livsglæde. Hvis du er - eller har været - udsat for psykisk vold, har du brug for at finde styrken i dig selv, så du kan skabe det liv, du gerne vil leve.

 

Coach Annie Kaszina

STORBRITTANIEN: International coach inden for psykisk vold og forfatter til bogen Elsker du en tyran

Lone Eriksen mini
 

Økonomisk rådgiver Lone Eriksen

LYNGBY og ODENSE: Privatøkonomisk rådgiver og mentor for kvinder  

Maja Saxkjaer mini
 

Psykoterapeut Maja Saxkjær

ROSKILDE: Psykoterapeut med fokus på personlighedsforstyrrelser, misbrug og psykisk vold


 

Anna 2

Psykoterapeut Anna Gjerluf

KØBENHAVN: Psykoterapeut Anna Gjerluf har i mange år arbejdet med mennesker, der har været udsat for misbrug eller psykisk og fysisk vold.

 Bettina Vestergaard 1

 

Skilsmissekonsulent Bettina Vestergaard

HILLERØD: Bettina Vestergaard hjælper familier, der står over for deres livs krise: Skilsmissen. Især hvis der er børn involveret, kan denne tid være kaotisk, uoverskuelig og turbulent for alle parter - og specielt for barnet

   
 Majbritt Kristensen 200  

Psykoterapeut Majbritt Kristensen
AALBORG: Majbritt Kristensen har specialiseret sig i psykisk vold og i voldens eftervirkninger. Hun stiller skarpt på, hvorfor vi føler os så ramt, og hvordan vi styrker vores selvværd og kommer godt videre i livet.