Styrk dit personlige lederskab

Alt for mange kvinder oplever, at hensynet til andre mennesker vejer så tungt, at der ikke er ret meget tid til overs til at forkæle sig selv. Men når du styrter rundt for at opfylde dine børns, kollegers, venners, families, partners og alle mulige andres behov, så glemmer du det vigtigste, nemlig, at du kun kan være noget for andre, hvis du selv har personlig power.

Leadership dronning site

Har du prøvet at have så travlt med at servicere andre, at der ikke er plads og tid til dig selv? På dette kursusmodul får du værktøjer til at sætte dagsordenen i dit eget liv og gå efter at skabe et liv efter dit eget hoved. Det er dig, som dit eget liv direktør, der beslutter, hvor du vil hen, hvad der er vigtigt for dig - og hvordan du vil være noget for andre. Oplev glæden ved at styrke dit personlige leadership.

På dette powermodul får du værktøjer til at:

  • 1. Sætte dig personlige mål og tegne et præcist billede af den nutid og fremtid, du ønsker at skabe for dig selv
  • 2. Lægge en inspirerende tids- og handlingsplan, der gør det sjovt for dig at skabe et liv efter dit eget hoved med personligt leadership.
  • 3. Rydde de hindringer af vejen, som har tendens til at bremse dig - uanset om det er overspringshandlinger, svigtende mod, dovenskab eller manglende tro på, at du kan realisere dine drømme.

Tilbage til oversigten

For yderligere information kontakt venligst:

Anne-Mette Barfod
Stifter, cand.polit og journalist
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Tel.: +45 3011 9693

 

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce