Annie Kaszina, international coach i psykisk vold

 

Caption

 

Gennem mere end 10 år har britiske Annie Kaszina arbejdet med kvinder på tværs af fire kontinenter. Hun har hjulpet dem med at finde deres egen stemme, komme sig over et psykisk voldeligt parforhold og finde lykke, kærlighed og personlig og professionel tilfredsstillelse.

Annie, som bor i England, har selv levet 20 år i et psykisk voldeligt parforhold. Da hun var i forholdet, forsøgte hun at dække over sin voldelige partner i et evigt håb om, at hun med sin kærlighed ville kunne få det bedste frem i ham, så han – en skønne dag – ville gøre det samme for hende. I den proces mistede Annie sit selvværd og sin egen stemme og glemte, hvem hun selv var. Hun blev utroligt dygtig til at sætte sit eget liv på stand by.

På et tidspunkt blev Annie Kaszina klar over, at valget stod mellem at bryde ud af forholdet eller selv at gå i opløsning. Hun forlod sin mand og satte sig for at få den hjælp, hun havde brug for, så hun kunne få sin livskraft og sin sundhed tilbage. Processen blev en opdagelsesrejse,  og på rejsen samlede Annie stor viden om voldelige mænd og voldelige relationer. Imidlertid var der ikke nogen, der kunne fortælle hende, hvordan hun kunne arbejde sig fri af smerten, skammen, frygten og selvhadet.

Annie brugte mange år på at finde ud af, hvad der egentlig skal til for at komme godt ud på den anden side af et psykisk voldeligt forhold. Hun har i dag gjort det til sin mission at dele ud af al den viden, hun har samlet og gøre alt, hvad der står i hendes magt for at hjælpe så mange andre kvinder som muligt på rejsen tilbage til igen at blive et helt menneske. Hun brænder for finde ind til kernen én gang for alle, så hun kan hjælpe kvinder til at skabe sunde parforhold.

Når Annie ikke arbejder med kvinder og deres parforhold, elsker hun at tilbringe gode stunder sammen med vennerne, sin hund Basil og den dejlige mand, som hun i dag deler sit liv med.

Annies vigtigste budskab er “Du skal aldrig opgive dig selv. Uanset hvordan dit liv har udviklet sig, og uanset, hvad din partner mener, er der altid liv, kærlighed og latter gemt til dig. Du bliver bare nødt til at handle, og hvis du gør det, vil du være i stand til at ændre kursen i dit liv.”

Læs mere om Annie Kaszina på hendes hjemmeside (engelsk) >>

Powerkvinderne har i 2016 udgivet Annie Kaszinas bog 'Elsker du en tyran?'

 

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce