Maja Saxkjær, psykoterapeut med fokus på personlighedsforstyrrelser, misbrug og psykisk vold

Vi kan alle komme i tvivl om, hvad der er op og ned, når andre mennesker manipulerer med os og vores følelser - og dermed skader vores opfattelse af virkeligheden. Hvis du har mennesker med psykopatiske eller narcissistiske træk eller misbrugsproblemer i dit liv, risikerer du at blive udsat for psykisk vold og andre typer af overgreb

 Maja Saxkjaer

Når du er i klemme i dine nære relationer, kan det føles som om, du mister dig selv, din handlekraft og værst af alt kontakten til din indre kerne. Den situation har psykoterapeut Maja Saxkjær mange års erfaring i at hjælpe mennesker ud af. Samtidig har hun de sidste mange år haft sit faglige fokus på patologien bag personlighedsforstyrrelserne narcissisme og psykopati.

Hvis du er udsat for psykisk vold og manipulation, har du måske stået alene med oplevelsen og overvejet, om du mon er ved at blive skør. Denne tvivl kan ifølge Maja Saxkjær være ødelæggende og udviskende for dit selvværd. Din redningsplanke kan være en allieret, som ikke er personligt involveret i dig og dit liv.

Som psykoterapeut holder Maja Saxkjær fast i dig med et professionelt klarsyn på din situation, indtil du tør finde tilliden til dig selv frem igen. Hun hjælper dig med at få din ro, din selvfølelse og dit overblik tilbage.

Maja Saxkjær er uddannet psykoterapeut, sandplay-terapeut og chok/traume-terapeut. Hun har erfaring i arbejdet med at hjælpe kvinder, der har været udsat for psykisk vold. Samtidig har hun erfaring fra terapeutisk arbejde i et fængsel og fra misbrugsbehandling - både i kommunalt og privat regi.

Saxkjær har derfor kendskab til begge sider af psykisk og fysisk vold - både fra sit arbejde med de antisociale personlighedstyper og med deres partnere samt den øvrige familie.

Maja har flere udkørende opgaver, men også egen praksis i centrum af Roskilde.

 • Maja Saxkjærs beskrivelse af sin arbejdsmetode:
  Jeg arbejder overvejende psykodynamisk og arbejder således ud fra, at vi som mennesker har et forandrings- og udviklingspotentiale, der kan realiseres gennem hele livet. Det er aldrig for stort eller for sent, og man kan arbejde på alle mønstre.

  Jeg er optaget af at finde og forstå den enkelte klients individuelle behov og personlige stil i et behandlings- og samtaleforløb, og jeg arbejder med en stor nænsomhed og respekt for den enkelte klient, ligesom jeg har en stærk forståelse for og erfaring med menneskers psykiske udfordringer.

  Derudover arbejder jeg med sandplay terapi samt chok-traume kropsterapi.

  Min erfaring er, at det er vigtigt at kunne genkende de forskellige krænkelsesmønstre samt dukkeførerne bag- for netop at hjælpe de, der måtte lide under dette i deres relationer.

 • Mange års erfaring - også med tunge belastninger:
  Jeg har i mange år arbejdet terapeutisk med mennesker i misbrug og med indsatte i fængsler. Det har givet mig en særlig forståelse for de psykologiske problemer, som socialt udsatte mennesker med personlighedsforstyrrelserog andre klienter med tunge belastninger kan have med sig i bagagen.

  Jeg har indgående erfaring med voksne med ADHD, angst og aggressionsproblematikker, lavt selvværd, relationsproblemer, akutte kriser, livskriser samt udviklings- og tilknytningsforstyrrelser hos voksne.

  Min erfaring er, at det er vigtigt at kunne genkende de forskellige krænkelsesmønstre og "dukkeførerne" bag. Vejen til at hjælpe dig, der måske lider under din egen ødelæggende adfærd, går gennem at forstå, hvad der sker og hvorfor. Det samme gælder, når jeg arbejder med mennesker, der er kommet i alvorlig klemme på grund af psykisk og fysisk vold i deres relationer til eksempelvis et usympatisk menneske, en manipulerende partner eller et giftigt familiemedlem. 

 Maja Saxkjær arbejder inden for områder som:

 • Voksne døtre og sønner af følelsesmæssigt og/eller fysisk krænkende forældre.
 • Kvinder og mænd, der har været - eller er i - forhold/ægteskab med følelsesmæssigt og/eller fysisk krænkende partnere.
 • Voksne børn af alkoholikere /misbrugere.
 • Krænkeradfærd og handlemønstre.
 • Chok og traume kropsterapi.
 • Alkohol og stofmisbrug i familier.
 • Stress, angst og depression.
 • Tilknytningsvanskeligheder i voksenlivet, typisk i kærlighedsrelationer.

Læs mere på MajaSaxkjær.dk

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce