Sisse Fallinge: Lær dig selv bedre at kende med personlighedsanalyse

Forstå hvorfor du reagerer og føler, som du gør. Din natur skal der ikke laves om på. Den er ikke rigtig eller forkert. Men når du forstår din natur bedre, får du langt bedre kort på hånden til at handle. Samtidig bliver du bedre til at forstå de relationer, du er en del af

 

Ønsker du at finde din indre styrke som kvinde og menneske, så findes den måske tættere på, end du lige havde tænkt dig. Har du en tendens til at sætte dig bagest i bussen, at lave hovedparten af ”house-office-work” på jobbet eller i det hele taget komme til at nedgøre din egen værdi, så behøver du ikke et langt terapiforløb eller genforhandle din dna-fødselsgave. Overvej i stedet for at få lavet en personlighedsanalyse. Din personlighed er en rigtig god ramme til at forklare hvorfor du reagerer som du gør, dine vaner (gode som dårlige) og mange af dine følelser og værdier. BIG5 er et markedets førende værktøjer til at beskrive personlighed på de fem anerkendte personlighedstræk.

Sisse Fallinge har i mange år anvendt BIG5 personlighedsanalyse til ledercoaching og -udvikling, forbedring af team-samarbejder, relationer og til at forstå og rette op efter stress. Når personlighedsanalysen er et godt alternativ til længere terapeutiske forløb, er udgangspunktet, at vores natur skal vi ikke ændre på eller dømme som forkert. Tværtimod skal vi forstå, hvorfor vi reagerer og føler, som vi gør. Denne forståelse giver dig muligheden for at gøre noget andet, end du plejer, eller gå uden om det, du ofte ramler i – nu strategisk og med selvindsigt.

Sisse arbejder for sundere arbejdsliv og bæredygtige arbejdspladser. Sisse er indehaver af rådgivningsvirksomheden Lifewise og har mere end 15 års erfaring med at nedbringe sygefravær, forebygge og reducere stress og forbedre ledelseskvalitet og teamsamarbejde i organisationer. 

Sisse Fallinge er cand.scient.pol. fra Københavns Universitet i 1997 og uddannet ved The Coaching Academy, London, i Team og Executive coaching. Hertil certificeret i Disc profilværktøj, BIG5 personlighedsanalyse og kompetence- og rolleprofilen Great 8 samt protreptik, den filosofiske samtale. Sisse har udgivet Kort og Godt om Krise, et værktøj til ledere samt Lifewise online i samarbejde med KMD, digitale dialogredskaber til ledere og medarbejder i at forebygge og håndtere stress og sygefravær. Sisse er mentor for voldsramte kvinder.

Lifewise.dk

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce