Psykolog Sophie Buch tilbyder individuel terapi og gruppeforløb

AARHUS: Sophie Buch er psykologen for dig, der har oplevet, eller er i tvivl om du oplever, psykisk vold. Som psykolog arbejder Sophie primært med psykisk vold, vold i parforhold, vold i opvækst og senfølger efter vold

 

Sophie Buch er psykolog, har klinik i Aarhus C og tilbyder individuelle terapiforløb og gruppeterapi for personer, der har oplevet vold.

Når man har levet med psykisk vold, er det ikke sikkert, man er bevidst om, hvad der egentlig er foregået. I de fleste psykisk voldelige forhold opbygges der narrativer, fortællinger, historier om virkeligheden, som bliver overskyggende. Derfor kan man også komme til at overse egne grænser, tilpasse sig, undskylde og bortforklare og gøre ting, man ikke har lyst til, fordi fortællingen om kærligheden skal opretholdes.

I terapien er der fokus på at forstå dynamikkerne i det dysfunktionelle forhold og på at arbejde med egne mønstre (som grænsesætning, people pleasing, selvværd), så du kommer sundt videre og bygger nærende relationer. 

Sophie er medforfatter til en antologi med fortællinger om vold, den hedder 'Tag Stemmen Tilbage'. I antologien fortæller hun sin egen historie om vold. Hun udgiver også en podcast: Freeze or Fawn. Du kan læse mere om mulighederne for at deltage i gruppeterapi.

Læs mere om Sophie Buch her >>

 

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce