Katrine Skov styrker kvinder i politik, i karrieren og bag hjemmets fire vægge

Katrine Skov - cand.mag. i kommunikation og psykologi - brænder for at hjælpe kvinder der, hvor der er behov for det. Fokus er på at styrke kvinder i politik og bag hjemmets fire vægge

Katrine Skov

Katrine Skov har de seneste år samarbejdet med sit parti - Socialdemokratiet - om at få flere kvinder til at deltage i politik.

Der er brug for flere kvinder i den offentlige debat og i politik, og Katrine har været en af hovedkræfterne bag Helga Netværk - et netværk for kvindelige socialdemokrater. Netværket skal ruste kvinder til politik gennem erfaringsudveksling, sparring og kompetenceudvikling. Opbakning, solidaritet og fortrolighed er nøgleord i netværket, som i samarbejde med Udvalg for Køn og Ligestilling arrangerer konferencer og møder om politik og ligestilling for aktive og engagerede kvinder og mænd.

Katrines engagement og arbejde for kvinder har givet hende mulighed for at deltage i udviklingsprojekter i Afrika og Asien. I februar 2018 var hun med DIPD (Danish Institute for Parties and Democracy) og Socialdemokratiet i Swaziland og undervise i demokrati, organisering og valgkamp, og sidst i juni 2018 tog hun til Myanmar for at ruste og inspirere kvinder fra mange forskellige partier til at arbejde for et moderne demokratisk styre.

Det politiske engagement har også udviklet sig til en interesse for at skrive debatindlæg blandt andet til Danske Kommuner.

Katrine har selv været - og er stadigvæk aktiv i lokalpolitik - igennem 12 år i Gladsaxe Byråd, hvor hun blandt andet er forkvinde for Kultur, Fritid og Idræt.

Katrine er uddannet cand.mag. i kommunikation og psykologi. Hun har arbejdet som konsulent og voksenunderviser igennem mange år i Konsulentgruppen Innovator og Mindshop.dk.

Katrine skriver indlæg tilPowerkvinderne og PsykiskVold.dk, og arbejder lige nu på en bog om psykisk vold i samarbejde med Anne-Mette Barfod, Powerkvinderne.

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce