Kursus: Find din indre powerkvinde - hun er der jo allerede!

Vil du gerne lære dig selv bedre at kende, skabe det liv, du ønsker dig og styrke din personlige kommunikation og gennemslagskraft, så er dette kursus det helt rigtige til dig

  • Vil du gerne stå stærkere i troen på dig selv og leve et liv i overensstemmelse med dine værdier?
  • Vil du gerne sætte dig mål, gøre dine drømme til virkelighed og skabe det liv for dig selv, som du ønsker dig?
  • Vil du gerne kommunikere med overbevisning, så mennesker omkring dig lytter til dig og tager dig alvorligt?
  • Vil du gerne stå op for dig selv, når mennesker bruger herskerteknikker og forsøger at tryne dig?

Så er dette kurset for dig!

På dette kursus vil du lære at finde og styrke din indre powerkvinde - den del af dig, der har en klar og kraftfuld identitet, et sundt selvværd og en stærk personlighed. Du vil opdage dine ressourcer, kvaliteter og egenskaber, som gør dig unik og værdifuld. Du vil også lære at slippe din indre kritiker, der holder dig tilbage og dræner din energi.

Kurset består af følgende elementer:

  • En personlighedstest, som gør dig klogere på, hvem du er, dine styrker, dine svagheder og din unikke personlighed. Du vil få en personlig rapport med feedback og anbefalinger til din udvikling.
  • En værdiafklaring, som hjælper dig med at finde ud af, hvad der er vigtigt for dig i livet, og hvordan du kan leve efter dine værdier. Du vil få en liste over dine top 5 værdier og tips til at integrere dem i din hverdag.
  • En målsætning, som guider dig til at formulere konkrete og realistiske mål for dit liv, både personligt og professionelt. Du vil få en plan for, hvordan du kan nå dine mål og overvinde eventuelle forhindringer.
  • En kommunikationstræning, som lærer dig at udtrykke dig klart, tydeligt og overbevisende i forskellige situationer. Du vil få værktøjer til at lytte aktivt, give feedback, argumentere sagligt og håndtere konflikter med positiv kommunikation.
  • En assertionstræning, som lærer dig at stå op for dig selv, når mennesker bruger herskerteknikker og forsøger at tryne dig. Du vil få metoder til at genkende og afværge herskerteknikker, sætte grænser, passe på dig selv og sige fra.

Kurset strækker sig over 2 dage fra kl. 9 – 17, og forud for kurset vil du gennemføre en personlighedstest online, som vi vil gennemgå individuelt sammen med dig i fuld fortrolighed.

Vi afholder kurset i små grupper på maksimalt 10 deltagere, så der er plads til dialog, refleksion og øvelser.

Underviserne er cand.scient.pol Sisse Fallinge, indehaver af Lifewise, der arbejder med personlighedstest, lederudvikling og coaching og Anne-Mette Barfod, stifter af Powerkvinderne, der arbejder med empowerment, personlig branding, kommunikation, assertion, livsstrategier og gennemslagskraft.

Efter kurset vil du have fået et større kendskab til dig selv og din indre powerkvinde. Du vil have fået mere selvtillid, mod og handlekraft til at skabe det liv for dig selv, som du ønsker dig. Du vil værdsætte både dig selv og dine medmennesker mere,  ligesom du vil opnå større selvrespekt, holde mere af dig selv og blive bedre til at  stå op for dig selv, når du har brug for det. Du vil også have fået et netværk af andre powerkvinder, som du kan dele erfaringer og støtte med. 

Er du klar til at finde din indre powerkvinde? Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og få yderligere information.

Kurset bliver afholdt i LifeWises lokaler, 2 minutters gang fra Hellerup Station. På kurset vil du få fuld forplejning, snacks, kaffe og te. Vi holder det også gerne inhouse i virksomheder og organisationer, som gerne vil styrke kvinder i arbejdet med kønsdiversitet og mangfoldighed.

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce