Psykolog Anne-Cathrine Blegvad styrker dig, så du får livsglæden tilbage

Anne-Cathrine Blegvad hjælper dig med at bryde uhensigtsmæssige mønstre, finde troen på dig selv og opnå livsglæde. Hvis du er - eller har været - udsat for psykisk vold, har du brug for at finde styrken i dig selv, så du kan skabe det liv, du gerne vil leve

Anne Cathrine Blegvad nyt

Psykolog Anne-Cathrine Blegvad har privat praksis i  Charlottenlund, lidt nord for København. Hun brænder for at skabe kontakt til mennesker, så de trygt kan arbejde med deres problemstillinger og tilbyder både konsultationer og skypesessioner.  

I Anne-Cathrines praksis opnår hun gode resultater med at hjælpe mennesker med at styrke troen på sig selv, bryde uhensigstmæssige mønstre og opnå mere livsglæde. Det gør hun igennem individuel terapi, parterapi, telefon-konsultationer, Skypesamtaler og walk’n’talk. Hvert forløb er tilpasset den individuelle klient eller det enkelte par. 

Blandt Anne-Cathrines klienter er mennesker, der har været eller er i en relation, hvor der er psykisk vold. På grund af volden føler disse - både kvinder og mænd - sig ofte handlingslammede og nedbrudte. De har ofte mistet troen på sig selv. Her har Anne-Cathrine fokus på at skabe tryghed og derigennem hjælpe klienten med at genfinde troen på sig selv og blive bevidst om egne følelser og behov.

Anne-Cathrine er:

  • uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2004
  • autoriseret ved Psykolognævnet i 2009
  • uddannet specialist i psykiatri. 
  • i gang med to specialistuddannelser: En i kognitiv terapi og en i parterapi.

- Anne-Cathrine har indtalt podcast om 'gaslighting', som du kan lytte til her >>
- Samtidig kan du følge hendes blog om parforhold, utroskab, skilsmisse og selvværd >>
- Lyt til interview med Anne-Cathrine om psykisk vold og gaslighting >>

Du er altid velkommen til at kontakte Anne-Cathrine på telefon 30 21 95 21 og få en helt uforpligtende, indledende telefonssamtale om de udfordringer, du står i lige nu. Anne-Cathrine tilbyder også skypesessioner til klienter rundt om i landet. Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., hvis du vil vide mere. Hun glæder sig til at høre fra dig.

Du kan læse mere om Anne-Cathrine på hendes hjemmeside AnneCathrineBlegvad.com

Psykolog Anne-Cathrine Blegvad styrker dig, så du får livsglæden tilbage: Anne-Cathrine Blegvad hjælper dig med at bryde uhensigtsmæssige mønstre, finde troen på dig selv og opnå livsglæde. Hvis du er - eller har været - udsat for psykisk vold, har du brug for at finde styrken i dig selv, så du kan skabe det liv, du gerne vil leve. Du kan få 15 procent i rabat på Anne-Cathrines onlinekursus >>

Kursus psykisk vold

Powerkurser Rosie

Psykisk vold briller annonce

Positiv kommunikation annonce

Womenomics annonce

Stereotyper annonce

Facebook site . annonce

Pengepsykologi og partnervold annonce

Presseklip annonce